Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Благодійність по-футбольному в дії - "I Belive in U"
21:24
Благодійність по-футбольному в дії - "I Belive in U"
Ось уже вп’яте в Ужгороді пройшов благодійний турнір по міні футболу «I Belive in U».

Ось уже вп’яте в Ужгороді пройшов благодійний турнір по міні футболу «I Belive in U».

На цей раз організатори змагань змогли краще підготуватися. Змінилася локація проведення турніру – на цей раз він проходив на спортивному майданчику за СК Юність, біля тенісних кортів.

Чим далі, тим більше розширюється географія учасників змагань: Флекстронік з міста Берегове, дві команди виставив Синай з Мукачева та Тамплієри з Середнього. До участі зголосилось прийняти 10 команд, які були розділені на 2 групи по п’ять команд. В групі всі грали по круговій системі і в наступний раунд виходили тільки дві кращі команди з кожної групи, після чого грались півфінали та фінал.

В першій групі зі стовідсотковим результатом перше місце зайняла команда Синай 1, за ними розташувався Аматор, трішки не хватило вдачі Флекстроніку, який добре себе зарекомендував. В низі групи виявились Тамплієри з 3 пунктами та Західний Вітер з нулем в графі очок.

В групі Б з самого початку лідерство захопив Фенікс, за друге місце боротьбу виграв Фаворит, нижче розташувались майже з однаковою кількістю балів Вегас, Горянські Леви та Синай 2.

У першому півфіналі Синай 1 завдяки технічним і дисциплінованим діям на полі зумів переграти Фаворит з рахунком 2:1. В іншому півфіналі Аматор обіграв здавалось реального фаворита Фенікс – 4:2.

Бронзового призера було вирішено визначити шляхом пробиття шестиметрових пенальті. Тут Фортуна була на стороні Фенікса, тож до золота і срібла на минулих турнірах, ця команда додала ще і бронзу цих змагань.

Фінальний матч виявився вкрай напруженим, гравці грали обережно, створюючи мінімум моментів. Та все ж таки досвід взяв гору над молодістю. Аматору вдалось провести єдиний гол у другому таймі і святкувати таку жадану перемогу, оскільки ця команда з першого турніру постійно бере участь у цьому благодійному турнірі.

Хотілося б подякувати всім хто доклав свої зусилля до проведення цих змагань. Також варто відмітити, що Рудольф Балажинець продемонстрував непогані навики суддівства.

Згодом чекайте анонсів наступних змагань "I Belive in U".

Тарас Галушка

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 789 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: