Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бліцкриг "Севлюша" у фіналі (ФОТО)
20:09
Бліцкриг "Севлюша" у фіналі (ФОТО)
Підопічні Івана Білака розправились з середнянцями за десять хвилин.

Бліцкриг
До фінального матчу команди підійшли без своїх лідерів Чонки та Нурієва. Практично весь день йшов дощ, який пришвидшив рух м’яча на полі.
 
Майже весь турнір у парі з Микуляком грав Віталій Чейпеш та сьогодні роль другого центрального захисника виконував універсал Василь Вашкеба, який на відмінно справився зі своєю задачею на полі. У господарів також була одна перестановка – на вістрі атаки вийшов Мирослав Мудра та проти своїх екс-партнерів у нього гра не заладилась.
 
В перші хвилини поєдинку середнянці виконали два стандарти з правого краю, але без ударів в рамку. На 5-й хвилині Горський завдав першого удару в матчі, але повз ворота. Вже за дві хвилини гості повели в рахунку: після пасу зі своєї половини поля, Ребрик продовжив передачу, а Чедрик увірвався у вільну зону, пробіг з м’ячем до воріт 30 метрів і переграв Кучінку у ближньому бою – 0:1.
 
За мить виноградівці реалізують свою наступну атаку. Ребрик подав зі штрафного з лівого краю, а Чедрик та Вайда завдали подвійного удару головою, в підсумку м’яч опинився у сітці – 0:2.
 
На 13-й хвилині Реплюк віддав на правий край на Ломагу, який навісив у карну зону, де Чедрик пробив головою, м’яч влучає у стійку та першим на добиванні був Мешко – 0:3.
 
Підопічні Варги не могли нічим відповісти, центр поля був повністю під контролем Бандуровича і компанії. Тренер Середнього ще до перерви почав робити заміни намагаючись віднайти свою гру, але безрезультатно. Лише на 34-й хвилині після подачі Хоменка, Мудпа випередив захисника та воротаря і проштовхнув м’яч в бік воріт та Гринишин встиг зачепити м’яч і з другої спроби забрав його.
 
У перерві господарі провели ще декілька замін. На 37-й хвилині мукачівським вболівальникам не сподобались дії лайнсмена і вони намагались атакувати його, згодом сталася сварка вже між мукачівськими та виноградівськими глядачами. Арбітр на деякий час зупинив гру, нажаль допомога від правоохоронців не надійшла (якщо вони взагалі були на стадіоні), тож всі присутні очікували поки все не заспокоїться само собою.
 
Чи не всю другу тридцятип’ятихвилинку гра проходила в середині поля, в комфортній манері для севлюшців. В середині тайму Рацин завдавав гострого удару з 14 метрів та захисник встиг заблокувати. На 58-й хвилині Бако зі стандарту з правого флангу влучив у дальню стійку та на добивання ніхто не встиг.
 
На 63-й хвилині Куделко у зіткненні з Ребриком зазнав пошкодження і не зміг продовжити гру, а так як на заміні вже не було польових гравців, то Середнє догравало матч у меншості.
 
Вже в додатковий час Шведюк пробив зі штрафного з 22 метрів, голкіпер відбив перед собою, Рацин намагався добити та Вашкеба був першим і встиг вибити.
 
Фінальний свисток зафіксував беззаперечну перемогу Севлюша, який був на голову вище від суперника у цьому матчі. Кращими гравцями в матчі стали Котьо в Середнього та Чедрик в Севлюша.
 
Вслід за Суперкубком виноградівці поповнюють клубний музей ще одним трофеєм. Кращими бомбардирами турніру стали Ребрик – 9 голів та Чедрик – 7 голів.
 
 
Арбітри: Райда М., Лялюк М., Рубей В. (Іршава)
4-й арбітр – Вовчанський І. (Ужгород)
Делегат – Шитєв Й.Л. (Ужгород)
Інспектор – Козик В.В. (Мукачево)
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 300
 
ФК «Середнє» – ФК «Севлюш» (Виноградів) – 0:3
 
Голи: Чедрик Михайло 6, 8, Мешко Юрій 13.
 
ФК «Середнє»: Павло Кучінка, Василь Куделко, Сергій Кундрик (Юрій Дрозд, 36), Мирон Гулович, Станіслав Котьо, Олексій Шведюк, Василь Горський, Олексій Хоменко (Мирослав Бундаш, 50), Євген Русин (Дмитро Рацин, 23), Олександр Бако (Михайло Стегура, 58), Мирослав Мудра (Іван Качур, 36).
Запасні: Михайло Костюк.
Тренер – Василь Варга.
 
ФК «Севлюш» (Виноградів): Віталій Гринишин, Віктор Микуляк, Артур Вайда, Андрій Ломага, Василь Вашкеба, Іван Бандурович, Василь Ковтун (Дмитро Жуков, 70), Юрій Мешко (Борис Ковня, 53), Михайло Реплюк (Богдан Котляр, 70), Михайло Чедрик (Віталій Чейпеш, 62), Денис Ребрик (Роман Орос, 70).
Запасні: Юрій Славік.
Тренер – Білак Іван.

Попередження: Хоменко.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1993 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 miki  
0
Та тренер Середнього Варга то самий серйозний провокатор В області. Всі хто слідить за футболом знають який Вася Варга безбашенний і на рівному місті може спровоцирувати битку

الاسم *:
Email *:
كود *: