Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" дотискає ракошинців (ФОТО)
19:39
"Бобовище" дотискає ракошинців (ФОТО)
Мукачівське сусідське дербі завершилось на користь бобовищанців.

На полі була гостра боротьба з перших хвилин, підібратись до воріт було не просто. Та бобовищанці досить швидко повели у рахунку - Андрій Русин прострілив справа, а Варваринець замкнув у пустий кут воріт – 0:1.

Далі настала черга помаранчево-чорних відповідати, проте з точністю у них було не дуже добре. Подачу з кутового завершив ударом Обдирко, проте біля стійки. Яцина пробивав з 18 метрів, мимо. Чубірка виконував штрафний з 20 метрів та знову вище.
 
Друга половина зустрічі була більш видовищною, принаймні голів було більше. На 50-ій хвилині Андрій Русин вибігає один в один, Йовбак відбиває, Варваринець спробував добити та кіпер знову парирує. На 57-ій хвилині Кохан у чужій штрафній на замасі пройшов Коструба, але був збитий ним же. Арбітр призначає пенальті, який чітко реалізував Баятян – 1:1.

В цей час тиск ракошинців наростав на ворота Підбереського. Яцина увійшов у штрафну справа і відкинув Баятяну в район десяти метрів та Артем пробив не точно. На 70-ій хвилині Петровцій віддав вперед на форварда ракошинців, двоє захисників суперника не влучили по м’ячу і Баятян вийшов віч-на-віч з Підбереським, але не зміг його переграти.
 
Остання двадцятихвилинка була за Бобовищем, які перехопили ініціативу. На 72-ій хвилині Варваринець пробив з 18 метрів, але не влучив у ближній кут. За мить Росул дальнім пострілом потурбував Йовбака. Далі Варваринець вивів Росула до воріт, проте Василь пробив значно вище цілі. На 76-ій хвилині Балаж виводить Варваринця на одного воротаря та Володимир пробив повз дальній кут. На 80-ій хвилині вже Варваринець проникаючим пасом виводить Вінтонюка сам на сам і Дмитро забиває переможний гол – 1:2.
 
За дві хвилини Балаж асистує Вінтонюку та вдруге нападник Бобовища не зміг переграти голкіпера. У наступній атаці Шольц подав справа, Вінтонюк пробив з 10 метрів, Йовбак забрав. На 88-ій хвилині Росул навісив у штрафну, Вінтонюк пробив головою та воротар на місці.
 
Вдало проведена кінцівка матчу дозволяє команді Ковача йти з максимальними показниками, очолюючи свою групу, тоді як ракошинці вдруге програють і йдуть у протилежному напрямку.
 
 
ФК «Ракошино» – ФК «Бобовище» 1:2
 
Голи: Баятян, 57 (пен.) – Варваринець, 12, Вінтонюк, 80.
 
Ракошино: Степан Кундрик, Анатолій Богович, Дмитро Чубірко, Євген Обдирко, Юрій Логойда, Михайло Куцкір, Олег Афанасьєв, Дмитро Яцина, Станіслав Кохан, Артем Баятян, Вадим Курта.
На заміну виходили: Кирил Йовбак, Юрій Сорока, Андрій Афанасьєв, Олександр Лазар, Василь Петровцій, Олександр Микита, Василь Ковбин.
Тренер – Іван Фізер.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Андрій Мерцин, Крістіан Попик, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Євген Русин, Андрій Русин, Василь Росул, Сергій Бобик, Володимир Варваринець.
На заміну виходили: Дмитро Вінтонюк, Роман Гитик, Євген Коструб.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 706 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: