Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" громить ракошинців (ФОТО)
20:00
"Бобовище" громить ракошинців (ФОТО)
Мукачівське дербі завершилось крупною перемогою господарів.

Центральний матч туру відбувався саме у Бобовищі, де зійшлися друга та четверта команда чемпіонату. У стартові десять хвилин команди були не надто активними обмінявшись по одному не точному удару. Та вже на 11-ій хвилині Сінкін подав у штрафну, де Курта вискочив із-за спини Бобика і пробив головою, але не влучив у рамку.
 
Відповідь господарів була миттєвою та головне ефективною Бабич з центру поля віддав вперед, але його зачепив Куцкір, тож всі очікували свистка арбітра, який не прозвучав, а Андрій Русин скориставшись неузгодженістю дій захисту та воротаря суперника підібрав м’яч, обійшов воротаря і закотив у ворота – 1:0.
 
Вже в наступній атаці бобовищанці подвоюють рахунок. Чудовий удар вдався Еріку Росулу з 19 метрів під саму поперечку – 2:0.
 
Цей двохвилинний гольовий штурм Бобовища став вирішальним у практично рівній грі. Наставник гостей Іван Фізер одразу відреагував змінивши молодих гравців, які часто помилялись на полі. На далі м’яч більше часу був в центрі поля, де було багато боротьби та мало конструктиву. І чимало фолів. Хоча і без зайвих грубощів.
 
На 30-ій хвилині Бабич пробив зі штрафного з 20 метрів, але мимо. На 41-ій хвилині Калій підключився до атаки і завдав точного пострілу у ближню дев’ятку з правого краю, Кундрик відбив.
 
Друга половина тайму була більш цікавою. На 55-ій хвилині Калій подав кутовий, Русин пробив головою по високій траєкторії і м’яч влучає у поперечку. За мить Говдош пробив з 24 метрів, але вище воріт. За три хвилини Машіко робить удар-простріл, Вінтонюк з семи метрів не зміг влучно замкнути. На 63-ій хвилині лівий півзахисник Машіка зміщається в центр, і в стилі Конопляки, пробиває під перекладину – 3:0.
 
Скрутне становище ракошинців ще більше ускладнив центральний захисник Богович, який за п’ять хвилин заробив дві жовті (першу - за розмови, другу – за гру рукою). Далі гра була доволі прогнозована і на радість місцевим глядачам у ворота Колоса залетіло ще два голи.
 
На 69-ій хвилині салатові розіграли кутовий і Росул пробив з 17 метрів, але біля стійки. За хвилину Русин оформлює дубль ударом з середньої відстані – 4:0.
 
На 83-ій хвилині Попик перехопив м’яч на чужій половині поля і відправив Бабича на рандеву з Кундриком. Володимир не промахнувся – 5:0.
 
За три хвилини Бабич знову вийшов на одного кіпера: перший удар відбив Кундрик, а другий пройшов повз ворота. З матчу в Заріччі підопічні Ковача отримали приємну звістку і таким чином скорочують відставання від першого місця всього на три пункти.
 
 
Арбітр – Михайло Митровський
Асистенти – Юрій Шимон, Томаш Бабич
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Бобовище, глядачів 150
 
ФК «Бобовище» - ФК «Колос» Ракошино 5:0
 
Голи: Русин, 13, 70, Росул, 14, Машіка, 63, Бабич, 83.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Роланд Шольц, Крістіан Попик, Сергій Бобик, Олександр Балаж, Василь Росул, Андрій Русин, Євген Машіка, Дмитро Вінтонюк, Володимир Бабич.
Запасні: Іван Пуга, Михайло Станинець, Анатолій Батрин, Петро Зийнич.
Тренер – Іван Ковач.
 
Колос: Степан Кундрик, Юрій Логойда (Мирослав Русин, 72), Олександр Лазар (Юрій Болдижар, 21 (Олександр Микита, 73)), Анатолій Богович, Олександр Горський, Юрій Сінкін, Михайло Куцкір, Даніель Болдог (Микола Говдош, 24), Василь Петровцій, Іван Федорченко (Михайло Добош, 84), Вадим Курта (Василь Деркач, 84).
Запасні: Іван Орбан, Сергій Карпинець.
Тренер – Іван Фізер.
 
Попередження: Русин, 31, Бабич, 47 – Куцкір, 45, Богович, 60.
 
Вилучення: Богович, 64.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 744 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: