Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" мінімально переграє СДЮСШОР (ФОТО)
18:03
"Бобовище" мінімально переграє СДЮСШОР (ФОТО)
Підопічні Івана Ковача завдяки єдиному у матчі голу крокують у півфінал.

Бобовище на правах господарів зі старту прибрали контроль м’яча і проводили затяжні атаки, проте завершали здебільшого ударами з середньої відстані. Так на 10-ій хвилині Делеган пробив з лінії штрафної, Лісняк забрав. А на 33-ій хвилині Мкртчан вже з 19 метрів змусив попрацювати голкіпера юніорів. 

Молоді ужгородці всю свою активність проявляли лише у центрі поля, та аж ніяк не на чужій половині поля. Лише на 34-ій хвилині їм вдався швидкий вихід в атаку, Селеш віддав справа у центр штрафної на Повхана, який готовий був забивати та Підбереський вийшов з воріт, скоротивши кут обстрілу і прийняв удар на себе.   

Більшість силової боротьби сдюсшорівці звісно програвали, проте у плані фізики ні в чому не поступались досвідченому супернику. На 37-ій хвилині Йовбак прорвався лівим краєм до воріт практично один в один, однак завершальний удар йому не вдався. Ще до перерив Мкртчан двічі загрожував воротам Лісняка та Віталій діяв надійно.

На початку другого тайму мукачівці провели гол з роздягальні. Делеган скористався пасом від партнера і пробив сильно та точно з 14 метрів – 1:0.

На 53-ій хвилині Русин розрізною передачею виводить Делегана сам на сам, однак Іван пробив повз ближній кут. Ще за хвилину Роланд Шольц виконав навіс зліва та м’яч полетів у бік воріт і влучив у поперечину. Ще одного разу каркас воріт зіграв за ужгородців на 73-ій хвилині, також після подачі з флангу, в цьому епізоді Йовбак на дальній стійці завершував атаку ударом головою.

На 82-ій хвилині відзначитись міг і головний бомбардир бобовищанців Річард Шольц, однак з 14 метрів пробив вище. У другому таймі напруга у матчі наростала, гравці діяли жорстко, наслідком чого були часті фоли та жовті картки. СДЮСШОР практично всю гру чинив спротив Бобовищу і чекав свій шанс у контратаці, однак підопічні Ковача не надали їм такої можливості.

Мукачівці на досвіді здобувають перемогу, проте після матчу залишили негативне враження про себе, пішовши всією командою виясняти стосунки із місцевими вболівальниками. Очевидно у наступних матчах на цьому стадіоні їм будуть не раді. 


ФК «Бобовище» – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:0

Голи: Делеган, 48.

Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Едуард Варга, Роланд Шольц, Генріх Мкртичан, Андрій Русин, Андрій Мерцин (Мирослав Бундаш-молодший, 56), Дмитро Вінтонюк, Іван Делеган, Іван Йовбак, Річард Шольц (Яніс Качур, 84).
Запасні: Михайло Кабацій.
Тренер – Іван Ковач.

СДЮСШОР: Віталій Лісняк, Максим Роля, Богдан Гивчак, Марян Січка, Олександр Балаж, Максим Зизич, Сергій Хрипта, Іван Попович, Олександр Мотичка, Іван Повхан, Крістіан Селеш.
Запасні: Сергій Гузинець, Олександр Ходаковський, Юрій Крильо, Дмитро Козлов, Василь Лукоча, Іван Бабич, Богдан Колодка.
Тренер – Денис Пахомов.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 549 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: