Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" у фіналі (ФОТО)
15:55
"Бобовище" у фіналі (ФОТО)
Мукачівці завдали найбільшої поразки середнянцям у Зимові першості Закарпаття 2020.

Вже на старті поєдинку місцевих вболівальників чекало дежавю – як і у попередній зустрічі цих команд на груповому етапі дії центрального захисника Скрипа призводять до пенальті. На цей раз він сфолив на Річарді Шольці. До м’яча підійшов Русин, удар якого Гречка парирував, однак із добиванням справитися не зумів - 0:1. Ерік знову доводить своє реноме грози мукачівських пенальтистів, однак партнери не підстрахували його.

Та це був лише початок провалів оборони господарів. Після голу біло-зелені додали активності попереду: Гальчак пробив з 20 метрів, воротар відбив на кутовий. Після подачі корнера Скрип мав можливість забити, однак його удар з лівої з семи метрів заблокували.  

Гості ж були більш ефективними у нападі. Лозинець з правого краю віддав у карну зону на Делегана, той віддає далі на Мкртичана, який мав час, щоб підготувати удар з 10 метрів і сповна скористався цим – 0:2.

Гра проходила на зустрічних курсах, на не надто високих швидкостях. На 18-ій хвилині після подачі кутового Роланд Шольц зіграв на підборі і пробив з 19 метрів, круглий пройшов в метрі над воротами. Далі середнянці на деякий час підтиснули суперника і обстрілювали чужі ворота. На 23-ій хвилині Гальчак пробиває зліва з 17 метрів, Йовбак відбиває. За хвилину знову Микита б’є вже з центральної зони, кіпер переводить на кутовий. Значно перспективнішим виглядав удар Джанди з 18 метрів, але заслабо і ворота забирає.

За десять хвилин ініціатива перейшла до мукачівців, які могли довести рахунок до крупного ще до перерви. На 34-ій хвилині Делеган віддає на Йовбака на лівий край, Іван обходить опонента на вході у штрафну і виконує гострий простріл, воротар перериває. Схожий момент виник через три хвилини, лише на іншому боці – це Вінтонюк своїм ударом-прострілом змусив знову попрацювати Гречку. На 38-ій хвилині бобовищанці вийшли в атаку три в три на завершенні якої Русин пробив з 18 метрів, але вище. Вже перед свистком на перерву травми зазнав нападник Річард Шольц, його змінив молодий новодавидківський форвард Мердеєв, який дебютував у цій Зимовій першості.
 
У другому таймі господарям все ніяк не вдавалось довести атаку до завершального удару. На 50-ій хвилині Медведєв бив з 15 метрів, але удар не складний і воротар ловить. На 60-ій хвилині зіграла зв’язка гравців, що вийшли на заміну: Мердеєв подав стандарт з правого флангу, а Мерцин замкнув головою – 0:3.

Після декількох жорстких стиків та підкатів між гравцями розпочалась словесна перепалка, яку арбітр заспокоїв усними попередженнями, не давши розгорітись конфлікту. Адже перед третім голом був спірний епізод у штрафній Бобовища, коли після прострілу Роботишину завадили замкнути передачу, арбітр не зафіксував фолу у цьому епізоді. 

Мукачівці свідомо відійшли назад не даючи супернику нічого створити біля власних воріт. На 68-ій хвилині Демідов пробив з 17 метрів, воротар забрав. А на 72-ій хвилині гості втікли у контратаку, Мердеєв протягнув м’яч лівим краєм і вже у штрафній віддав на Русина, який забиває з 12 метрів – 0:4. 

Через дві хвилини Середнє все ж відквитало один гол – передача Климпуша пройшла у штрафну, де Семків влучно пробив з 10 метрів – 1:4. 

Але на більше їх не вистачило, натомість йдучи великими силами в атаку вони постійно наражали свої ворота на контрвипади швидких гравців Бобовища. На 78-ій хвилині знову Мердеєв опинився на вістрі контратаки, пройшов зліва у карну зону, пробив воротаря, однак з лінії м’яч вибив Демідов. За дві хвилини Мердеєв обікрав Ролю, вийшов один в один, але не влучив у рамку.

На останній хвилині гри Мердеєв все ж реалізував чергове побачення з голкіпером і поклав крапку у розгромі господарів поля – 1:5.

Ненадійна гра в захисті та беззуба в нападі не дозволили середнянцям пробитись до фіналу, принаймні вони тепер знатимуть над чим їм ще потрібно працювати до старту чемпіонату. Бобовище показує стабільну гру протягом всього турніру, маючи у своєму складі досвідчених гравців, які приносять результат.
 

ФК «Середнє» – ФК «Бобовище» 1:5

Голи: Семків, 74 – Русин, 5, 72, Мкртчан, 12, Мерцин, 60, Мердеєв, 90.

Середнє: Ерік Гречка, Валерій Роля, Мирослав Скрип, Іван Ільчук, Ілля Демидов, Іван Ковач-молодший, Микита Гальчак, Віталій Медведєв, Михайло Трухан (Олександр Семків, 69), Микола Джанда (Максим Климпуш, 65), Олександр Гузинець (Василь Роботишин, 46). 
Запасні: Олександр Костик, Валентин Павлик, Сергій Далекорей, Дмитро Ганич.
Тренер – Іван Андрійович Ковач.

Бобовище: Кирило Йовбак, Михайло Калій, Едуард Варга, Роланд Шольц, Андрій Русин, Іван Йовбак, Іван Делеган (Олександр Балаж, 75), Генріх Мкртичан (Яніс Качур, 78), Дмитро Вінтонюк, Річард Шольц (Вадим Мердеєв, 44), Михайло Лозинець (Андрій Мерцин, 46).
Тренер – Іван Іванович Ковач.

На 5-ій хвилині Русин не реалізував пенальті (воротар)

Попередження: Скрип, Гальчак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1052 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: