Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" впевнено перемагає "Сільце"
22:29
"Бобовище" впевнено перемагає "Сільце"
Мукачівська команда вдруге в сезоні забиває шість голів в одному матчі.

Завдання у «Бобовища» та «Сільця» діаметрально протилежні – якщо господарям необхідно було брати три очки, щоб зняти питання щодо другого місця, то основа «Сільця» приїхала, здається лише заради свого юнацького складу. До слова сілецька молодь зі своїм завданням справилася й зуміла взяти один заліковий бал в бобовищанців, який гарантував їм бронзові нагороди.
 
Зі стартових хвилин господарі захопили ініціативу, й змусили колектив з Іршавщини практично всією командою вести оборонні дії. Попереду лише один Юркович Юрій якось пробував нав’язати боротьбу оборонцям «Бобовища», але це Юрію вдавалося вкрай рідко. Господарі значно швидше пересувалися, доволі легко втікали від захисників, але тривалий час марнували момент за моментом. Звісно, везіння для гостей завершилося на 35-й хвилині, коли врешті-решт Анатолій Батрин таки влучно зумів завершити передачу партнерів. Вже через 7 хвилин все той же Батрин робить рахунок – 2:0, його удар метрів з 20 вийшов з розряду не беручих для кіпера сілецької команди.
 
На перерву команди пішли саме за такого рахунку.
 
Ще в першому таймі ушкодження зазнав Роланд Шольц, якого змінив досвідчений Михайло Янкович. Амплуа в Михайла воротар, однак ані поважний вік, ані зміна позиції не вплинули сильно на його майстерність, і вже через дві хвилини після своєї появи на полі він став автором м’яча – влучно виконав пенальті. Ще через п’ять хвилин подачу з кутового господарів намагався головою перед ближньою стійкою вибити Ігор Боднар, однак, вийшов рикошет у власні ворота – 4:0.
 
На 60-й хвилині вже Євген Машіка зумів ударом в дальній кут реалізувати чергову атаку «Бобовища». Та через хвилину на відповідь спромоглися гості – стандарт з 35 метрів головою влучно підправив Василь Костелеба – 5:1. Та все ж останнє слово таки було за господарями – знову Євген Машіка пройшов через захисні редути сільчан і зумів холоднокровно проштовхнути м’яч повз стража воріт ФК «Сільце» - 6:1. Саме за такого результату і завершився цей матч.
 
Що ж для «Сільця» цей сезон вже завершився, адже в завершальному турі вони автоматично отримають три бали через зняття «Дерцена», а от «Бобовище» ще проведе поєдинок проти своїх територіальних сусідів – іванівського «Колосу», хоч для команд матч не має турнірних цілей, але певен, що мукачівськедербі – це завжди цікаво для вболівальників.

 
Арбітр: Ігор Гарлач (Ужгород);
Асистенти арбітра: Валерій Шкура, Роман Сенишин (Ужгород).
Делегат ФФЗ: Йосип Шитєв (Ужгород).
 
«Бобовище» - «Сільце» - 6:1 (2:0)
 
Голи: Батрин 35,42, Янкович 47 (пен.), Машіка 60,66 – Боднар (а/г) 52, Костелеба 61
 
«Бобовище»: Підбереський Віталій (Пуга Іван 59), Шольц Роланд (ЯнковичМихайло 46), Попик Крістіан, Бобик Сергій, Росул Василь, Станинець Михайло, Русин Андрій, Балаш Олександр, Машіка Євген, Батрин Анатолій, Вінтонюк Дмитро.
Тренер: Іван Ковач
 
ФК «Сільце»: Сабов Олександр, Боднар Ярослав, Мошкола Василь, Жабур Михайло, Юркович Юрій, Полянко Василь, Ваш Михайло, Симчера Василь, Білан Сергій, Костелеба Василь, Боднар Ігор.
Запасні: Сушанич Павло, Сомага Василь, Гайдук Олександр, Матко Ростислав.
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 590 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: