Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "​Бобовище" з боями перемагає "Карпати" (ФОТО)
22:11
"​Бобовище" з боями перемагає "Карпати" (ФОТО)
У напруженому матчі Бобовище зуміла вирвати перемогу у перечинців.

У Бобовище приїхала найбільш видовищна команда області. Карпати вже п’ять матчі не можуть виграти, а от господарі ще не знали смаку поразки в цьому сезоні.

Саме вони і створили перший момент, прудкий Мкртчан вийшов сам на сам з кіпером та Козак відбиває ногами удар півзахисника. Ще через декілька хвилин Мкртчан пробивав з штрафного з 20 метрів, але м’яч пролетів в сантиметрах від стійки.

Загалом гра була рівною, однак гостям вдавалось трохи краще комбінувати в центрі, де вели гру Келеманик та Фрайтик. На 22-ій хвилині Карпати скористались помилкою захисту суперника і відкрили рахунок. Утцюський перехопив біля чужої штрафної м’яч і одразу потужно пробив з 18 метрів – 0:1.

А от атмосфера на полі ставала дедалі напруженішою. Першим дзвіночком стало порушення на півзахиснику Шипі, однак не почувши свистку, Іван одразу ж грубо зустрічає суперника. Як результат перше попередження.

Не впевнені дії кіпера гостей трохи не призвели до голу. Вибивши м’яч руками з штрафної Козак намагався вибити подалі ногами та не влучив як слід по шкіряному. Річарду Шольцу потрібно було лише влучити у пусту рамку та затягнувши з ударом його накрили захисники.

В середині тайму знову череда порушень підняли градус протистояння. У ході масової штовханини Савко зачепив ногою Сенька, який проходив повз нього позаду. Гравці були занадто заведені і емоції ще довго не вщухали. За мить той таки Савко мчав на ворота та Підберецький випередив його і Євген не сильно штовхнув руками воротаря, викликавши ще більше обурення вболівальників. Тренер гостей одразу ж вирішив зняти з гри півзахисника, щоб той не заробив вилучення. Та сходячи з поля Савка вже біля бровки очікував розлючений натовп, щоб вчинити самосуд. Двоє міліціонерів нічого не могли вдіяти з ними. Тренер Карпат намагався провести Савка повз вболівальників до роздягальні та бобовищанцям вдалось вдарити Євгена ногами та руками. Добряче дісталось і Ігорю Кузнецову, який виходив замість нього на заміну, та ще декільком гравцям гостей. Гра зупинилася на 3-5 хвилин, оскільки вболівальники ніяк не вгамовувались та й перечинські футболісти не хотіли миритись з такою ситуацією, коли б'ють їхніх гравців.      

Відновлення гри було не тривалим і команди пішли на перерву.

З початком другого тайму господарі вже більше часу проводили на половині Перечина. На полі була подекуди жорстка боротьба та арбітр давав грати.

На 58-ій хвилині Роман здійснив подачу з кута поля і захисник господарів Бундаш зрівнює рахунок – 1:1.

Герц наважився на прямий удар зі штрафного з 40 метрів, воротар у стрибку рятує свої ворота. Ще в одній з атак Мкртчан високою дугою посилає м’яч у ворота та Козак знову грає надійно.

Далі була черга підопічних Валерія Кузнецова створювати гострі моменти. Удар Віталія Кузнецова зі штрафного з 30 метрів впіймав голкіпер. Пономаренко підключився до атаки і пробив з 26 метрів, Підберецький з великими труднощами переводить м’яч у перекладину.

На 79-ій хвилині знову Віталій Кузнецов виконує стандарт майже з середини поля, та потужний удар перечниця з далекої відстані знову бере на себе поперечка.

Вже за декілька хвилин свіжий Ігор Балаж виривається на ворота і переграє Козака – 2:1.

На 83-ій хвилині після фолу господарів в центрі поля Пономаренко намагаючись силою відібрати м’яч у гравця Бобовища, який вже затягував час не віддаючи круглого, дістав друге попередження.

Обидві команди залишились невдоволені суддівством, яке сьогодні було вкрай скромним на свистки та попередження.

Бобовище з боями продовжує свою безпрограшну серію. Карпати при хорошій грі знову залишились без очок. Хоча до потасовки саме вони контролювали хід зустрічі.   
 
 
Арбітр – Віталій Лофинець
Асистенти – Крістіан Ліб, Олександр Гога
Делегат матчу – Йосип Шитєв
 
с. Бобовище, глядачів 200
 
ФК «Бобовище» - ФК «Карпати» Перечин 2:1

Голи: Бундаш, 58, Балаж, 82 - Утцюський, 22.

Бобовище: Віталій Підберецький, Андрій Герц, Олександр Бундаш, Олександр Сенько (Ігор Роман, 82), Олександр Горський (Анатолій Богович, 75), Роланд Шольц, Річард Шольц, Генріх Мкртчан (Петро Зийнич, 89), Євген Машіка, Дмитро Вінтонюк, Даніел Болдог (Ігор Балаж, 68)   
Запасні: Владислав Генці.
Тренер – Іван Ковач.

Карпати: Юрій Козак, Ігор Мегела, Олександр Пономаренко, Віталій Кузнецов, Євген Келеманик, Петро Белей (Сергій Миколайович Місяйло, 85), Іван Шип (Олег Ляховець, 46), Сергій Сергійович Місяйло, Євген Савко (Ігор Кузнецов, 42), Юрій Утцюський, Максим Фрайтик.
Запасні: Василь Синьович.
Тренер – Валерій Кузнецов.

Попередження: Сенько, 34, Богович, 87, Роланд Шольц, 89 – Шип, 14, Савко, 34, Пономаренко, 34, Місяйло С.С., 69.

Вилучення: Пономаренко, 83.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1169 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: