Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" залишає "Середнє" останнім (ФОТО)
13:05
"Бобовище" залишає "Середнє" останнім (ФОТО)
У конкурентному двобої перемогу здобула більш досвідчена та монолітна команда з Мукачівщини.

Вкрай цікавим обіцяло бути протистояння команд двох Іванів Ковачів, яке прийнято ще називати виноградарське дербі. Програвший залишався  б на останньому місці і виходив на команду Віктора Ряшка, тому боротьба за результат розпочалась з перших хвилин.

І вже на 6-ій хвилині Скрип по-волейбольному грає у своїй штрафній, за що арбітр призначає пенальті. До м’яча підійшов Михайло Калій, але пробив вище воріт. Зовсім скоро послідувала відповідь від господарів – Медведєв протягнув м’яч лівим краєм до чужої штрафної, відкинув Джанді, який переадресував далі на Роботишна і Василь пробиває точно з 19 метрів – 1:0.

Однак вже за сім хвилин мукачівці зрівняли рахунок. Балаж вдало пробив зі штрафного з 19 метрів у дальній кут – 1:1.

Після цього команди трохи заспокоїлись і лише біля 30-ї хвилини обмінялись небезпечними моментами. На 29-ій Бундаш пробив з 17 метрів, Гречка забрав. За мить Гальчак віддав на Ролю, який розстрілював ворота з 14 метрів, але не влучив у дальній кут. У наступній атаці Медведєв вийшов практично сам на сам, але Підбереський нейтралізував загрозу.

На 50-ій хвилині Джанда пробив з 19 метрів, м’яч пройшов біля стійки. Далі бобовищанці провели нокаутуючу трихвилинку. На 59-ій хвилині Мерцин довершив багатоходову атаку ударом справа з 13 метрів – 1:2.

За дві хвилини Мкртчан подав зі штрафного з лівого краю, Варга скинув головою на Шольца і Річі у падінні пробив воротаря з близької відстані – 1:3.

Не пройшло ще двох хвилин, як нападник Бобовища міг оформити дубль: Русин перехопив м’яч в центрі поля і відправив Шольца на рандеву з воротарем та Гречка зіграв надійно на виході. На 67-ій хвилині Далекорей асистує Гузинцю, удар якого з 14 метрів прийняла на себе стійка.

За хвилину Обдирко та Шольц заробили вилучення на двох – у першому таймі після словесної перепалки вони отримали перші жовті картки, а у другому – знову, за те ж саме, другі і відповідно червоні. На 71-ій хвилині не витримали нерви і у тренера середнянців, який висловив невдоволення суддівством Райди, за що отримав дві жовті за менше, як хвилину.

На 80-ій хвилині центральний захисник Скрип пробивав з 18 метрів, воротар справився з цим ударом. На 85-ій хвилині Русин обійшов захисника і пробив з 16 метрів, Гречка демонструє чудовий сейв. Як і за дві хвилини після удару Бундаша головою, після подачі з кутового.

Бобовище у другому матчі поспіль виграє з однаковим рахунком 3:1 і очікує суперника по 1/8 фіналу з паралельної групи, яким має стати одна з команд з Ужгородщини. Натомість Середнє зіграє у наступній стадії плей-оф з потужним Мункачем. 


ФК «Середнє» – ФК «Бобовище» 1:3

Голи: Роботишин, 8 – Балаж, 15, Мерцин, 59, Річард Шольц, 62.

Середнє: Ерік Гречка, Богдан Зуб (Денис Павловський, 46), Мирослав Скрип (Андрій Зовдун, 78), Іван Ільчук, Євген Обдирко, Іван Ковач-молодший (Валентин Павлик, 66), Микита Гальчак (Сергій Далекорей, 68), Віталій Медведєв, Валерій Роля (Дмитро Ганич, 72), Василь Роботишин (Олександр Семків, 46), Микола Джанда (Олександр Гузинець, 58).
Тренер – Іван Андрійович Ковач.

Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Едуард Варга, Роланд Шольц, Яніс Качур, Мирослав Бундаш-молодший, Андрій Русин, Андрій Мерцин, Олександр Балаж (Генріх Мкртичан, 60), Дмитро Вінтонюк, Річард Шольц.
Тренер – Іван Іванович Ковач.

Попередження: Обдирко, 34 – Річард Шольц, 34.

Вилучення: Обдирко, 68, І.А.Ковач, 71 – Річард Шольц, 68.

На 6-ій хвилині Калій не реалізував пенальті (мимо)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 627 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: