Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бобовище" здобуває перемогу над мукачівськими юніорами (ФОТО)
19:23
"Бобовище" здобуває перемогу над мукачівськими юніорами (ФОТО)
У мукачівських розборках у Середньому сильнішими виявились бобовищанці.

Відкривали тур у Середньому дві мукачівські команди, у таких випадках часто пишуть про протистояння досвіду та молодості. У першу десятихвилинку суперники обмінялись небезпечними ударами: на 2-ій хвилині Хайнас пробив зліва з 12 метрів, Підбереський парирував. За декілька хвилин Вінтонюк завдав удару справа з 17 метрів, круглий йде повз дальній кут.

На 19-ій хвилині бобовищанці підстерегли помилку захисту, а саме Волинець не вдало вибивав м’яч, який зрізався і полетів у штрафну, Річі Шольц одразу рванув за ним, прокинув воротаря і був збитий ним же. Райда вказує на одинадцятиметрову позначку, яку впевнено реалізував Михайло Калій – 0:1.

Юніори ніяк не могли підібратись до воріт суперника і їм нічого не залишалося як пробивати із-за меж штрафної та з ударами Фарасеєнка, Шакуна та Суботенка доволі легко справлявся досвідчений голкіпер Бобовища. На 39-ій хвилині Мункач мав стовідсоткову нагоду, коли Суботенко після подачі справа опинився один перед воротарем та з шести метрів пробив саме у Підбереського.   

Під завершення тайму салатові створили ще дві гострі нагоди. На 41-ій хвилині Мкртичан подав зі штрафного зліва, Варга високо вискочив на ближній стійці пробивши головою, але трохи не влучив у дальній кут. А коли вже всі очікували свисток на перерву Бобовищу вдалася швидка атака – Річард Шольц віддав на хід Русину, який реалізовує вихід на воротаря – 0:2.

На 50-ій хвилині Річард Шольц скористався нагодою і втік від захисників на одного воротаря, але не зміг його переграти. А вже за п’ять хвилин Шокун відіграв один м’яч, з лівого краю увійшовши у карну зону і пробивши з гострого кута – 1:2.

МФА намагались пресингувати суперника на чужій половині поля із надією на помилку і що сил на весь матч у них не вистачить. Однак підопічні Ковача не тільки зуміли втримати рахунок, але й збільшили його. На 73-ій хвилині Русин віддав по лівому краю на Річарда Шольца, який на виражі пройшов опонента і викотив Вінтонюку на пустий кут воріт і Дмитро не промахнувся – 1:3.

Цікавим моментом було те, що тренер Бобовища хотів замінити незадовго до голу Річарда Шольца, який отримав на старті другого тайму ушкодження, однак потім замінив Мкртчана і, як виявилось, вгадав із заміною.

Юні мукачівці загрожували воротам Підбереського лише декілька разів після штрафних ударів Фарасеєнка та голкіпер виноробів справлявся із цими пострілами.

Бобовище здобуває дебютні очки у Зимовій першості, завдяки продуктивній грі Річарда Шольца на рахунку якого зароблений пенальті та дві гольові передачі, і залишає останнє місце своєї групи.


МФА «Мункач» U-17 – ФК «Бобовище» – 1:3

Голи: Шокун, 55 – Калій, 19 (пен.), Русин, 45, Вінтонюк, 73.

Мункач: Денис Баковський, Віталій Кравець, Дмитро Добранський, Володимир Волинець, Ілля Западнюк, Богдан Дереваль, Андрій Дмитренко, Віталій Хайнас, Василь Суботенко, Віталій Фарасеєнко, Олег Шакун.
Запасні: Дмитро Рачинський, Матей Надь, Дмитро Марченко, Михайло Пригунов.

Бобовище: Віталій Підбереський, Михайло Калій, Едуард Варга Роланд Шольц, Генріх Мкртичан (Олександр Балаж, 63), Мирослав Бундаш-молодший, Андрій Русин, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Іван Йовбак (Віталій Лешко, 83), Річард Шольц.
Тренер – Іван Ковач.

Попередження: Биковський, 19 – Йовбак, 54, Мерцин, 80.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 625 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: