Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова мирова лідерів (ФОТО)
19:15
Бойова мирова лідерів (ФОТО)
У центральному матчі шістнадцятого туру у Західній зоні мукачівські команди не змогли визначити сильнішого.

Бойова мирова лідерів (ФОТО)
Колос з Іванівців впевнено йде на першому місці, маючи при цьому хороший гандикап перед найближчим переслідувачем у п’ять очок, з яким і зустрічався у звітному турі. У цій грі Андрій Герц не зміг розраховувати на Пінджолю та Напуду.
 
Початок зустрічі був за гостями, які двічі загрожували воротам Моісеєнкова. На 3-ій хвилині Ковач здійснив перехоплення у центрі і переадресував вперед на Стеця, який пробив з 19 метрів, м’яч пройшов біля стійки. За хвилину Сергій Клочанка асистує Стецю, який обійшов захисника і пробив з 17 метрів, але влучив у стійку.
 
На 15-ій хвилині Герц подав зі штрафного, Ільницький головою пробив трохи вище воріт. У наступній атаці господарі вперше були близькими до голу: Мкртчан поборовся у чужій штрафній за м’яч і пробив з розвороту з 8 метрів, але вище. На 22-ій хвилині Олберт завдав удару з 22 метрів, але не точно.
 
Команда Герца часто втікали у швидкі контратаки. На 32-ій хвилині Меденцій підхопив м’яч в центрі і промчав з ним до воріт і вже готовий був пробити та Сорока у підкаті в останній момент вибив на кутовий. Після подачі з кута поля Стецю дали пробити з 12 метрів та воротар впіймав.
 
Під завершення першого тайму господарі дедалі більше створювали гольові моменти. На 37-ій хвилині Трухан з 22 метрів потужним ударом потряс поперечку. За дві хвилини Герцуський з правого краю віддав передачу у штрафну на Мкртчана, який з 7 метрів не влучає у ворота. Двічі завдавав ударів Сорока, але повз ворота.
 
По перерві команди трохи збавили оберти через спеку. На 50-ій хвилині Гичка пробив з 18 метрів, але в руки воротарю. За хвилину Трухан реалізовує чи не першу нагоду у другому таймі влучно пробивши з 12 метрів – 1:0.

Та радіти господарям вдалося лише вісім хвилин. Кукрі подав зі штрафного з центру поля, Кіштулинець не зміг вибити м’яч і Стець з шести метрів розстріляв ворота суперника – 1:1.
 
У наступні півгодини Нижній Коропець робив все можливе, щоб вирвати перемогу, в той час як гості приділили значну увагу захисту своїх воріт і вибігали у контратаки, які рідко вдавалось довести до завершального удару.
 
На 61-ій хвилині Олберт сильно пробив зльоту з 20 метрів, але над воротами. Найкраща нагода забити у господарів була на 81-ій хвилині, коли удар Трухана з 17 метрів Нагорнюк парирував та Данашевський був першим на добиванні справа з шести метрів, але пробивши на силу не влучив у практично пусту рамку. Ще одну спробу забити мав той таки Данашевський на 87-ій хвилині, проте і в цьому епізоді з 16 метрів йому не вдалось влучити у ціль.
 
У цьому чемпіонату Нижній Коропець та Іванівці так і не змогли виявити сильнішого, обидва рази зігравши 1:1, що цілком на руку Бобовищу.
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Йосип Мучичка, Любов Куніна
Делегат матчу – Іван Кампов
 
с. Нижній Коропець, глядачів 150
 
ФК «Н.Коропець» - ФК «Колос» Іванівці 1:1
 
Голи: Стець, 59 – Трухан, 51.
 
Н. Коропець: Дмитро Моісеєнков, Євген Сорока (Сергій Данашевський, 74), Мілан Кіштулинець, Віктор Смагін, Ерік Росул, Віктор Гей, Олександр Герцуський, Генріх Мкртичан, Олег Олберт, Іван Йовбак, Михайло Трухан.
Запасні: Владислав Васільєв, Владислав Магоч, Іван Фенчак, Василь Сабов, Валентин Смагін, Ігор Гарапко.
Тренер – Віктор Когутич.
 
Іванівці: Юрій Нагорнюк, Андрій Герц, Сергій Морон, Сергій Гичка, Мирослав Ільницький, Олександр Меденцій, Сергій Клочанка, Євген Кукрі, Михайло Ковач, Юрій Стець, Олександр Кузьма.
На заміну виходили: Олександр Чикаловський, Золтан Клочанка
Запасні: Василь Гудивок, Ярослав Бела, Віталій Кучінка.
Тренер – Андрій Герц.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 722 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: