Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова мирова принципових опонентів (ФОТО)
16:36
Бойова мирова принципових опонентів (ФОТО)
Про найбільш конкурентний двобій, серед матчів на цих вихіднних на виноградівському «Пластмасовику», дізнавайтесь далі.

Бойова мирова принципових опонентів (ФОТО)
Протистояння даних двох колективів у рамках обласних змагань поступово набувають статусу справжнього сусідського дербі, у якому перебування команд у таблиці не має жодного значення, а є лише ціль здобути максимум можливого. Прикметно, що цей матч також відбувся в безумовно найрівнішій «групі смерті», у якій навіть певному фавориту «Бужорі» нічого не гарантовано. І знову номінальні гості мали, хоча й не таку глобальну, як була у «Фанчикова», та все ж перевагу в кількості уболівальників на трибунах. Із огляду на це назвати підопічних Фурика гостями дуже важко.
 
Зарічанці підсилились ще кількома гравцями, які в минулому сезоні мали хорошу практику вищої ліги Закарпаття в складі «Бужори», а в їх суперників хоча й відбулась певна незначна ротація складу, та все ж була перевага «дванадцятого гравця». Протягом поєдинку підопічні Цимбала мали, за рахунок насиченого якісними виконавцями півзахисту, суттєву перевагу з володіння м’ячем. Гравці «Копані» відповідали кинджальними контратками та не поступались супернику гостротою зі стандартів. Та головними їх козирями були воротар Дубровка та височенний нападник Мотрин, із якими так і не змогли впоратись гравці з «країни теплиць».
 
Початок першого тайму пройшов у в’язкій боротьбі майже без моментів. Перша реальна нагода змінити цифри на табло виникла на 14-й хвилині, коли Великошич на завершенні атаки по центру заробив право на штрафний удар, а Булеза з цього стандарту влучив у правий кут. Дубровка у стрибку відбив цей постріл.
 
Через три хвилини Котляр відповів ударом метрів із двадцяти двох у правий кут. М’яч, рикошетом від захисника, полетів на кутовий, який уже не був таким загрозливим.
 
На 24-й хвилині Великошич вийшов віч-на-віч із воротарем, та Дубровка вчасно вибіг зі своїх володінь і ліквідував небезпеку. Та ближче до завершення тайму атакувальним гравцям обох команд все ж вдалось реалізувати свій потенціал.
 
Спочатку Мотрин завершив наступ правим флангом зі зміщенням до центру результативним ударом із середньої дистанції в правий кут – 1:0. Після цього Великошич опинився на фініші однієї з атак по центру й коротко віддав на хід Булезі. Юрій вийшов на побачення з воротарем і переправив м’яч у правий кут, дозволивши своїм партнерам піти на перерву за рівноваги – 1:1.
 
Другий тайм розпочався із масованих позиційних атак «Заріччя». На 43-й хвилині на якісний простріл із правого флангу від Бобика відгукнувся Томич, який міг забивати ударом із близької відстані, та Дубровка знову врятував свою команду від вірного голу.
 
Через вісім хвилин Володимир уже опинився на завершенні атаки по центру й влучно пробив метрів із тридцяти, та Іван знову зреагував на цей постріл від «майже Фоміча». Трохи згодом зарічанці заробили право на дуже небезпечний, при тій кількості виконавців стандартів, штрафний метрів із вісімнадцяти по центру. Булеза обвідним ударом влучив у самісіньку дев’ятину воріт. Дубровка навіть не поворухнувся, дозволивши Юрію забити один із найкрасивіших голів першого туру та оформити дубль. Через дев’ять та десять хвилин після цього круглий двічі влетів у сітку протилежних воріт. І якщо в перешому випадку було зафіксовано напад на воротаря, то в другому фани «Копані» могли сміливо вигукувати «виймай!». Івашко отримав м’яч на правому фланзі й віддав на Мотрина, який був на межі офсайду, та якимось дивом зумів уникнути підняття Федаком прапорця. Переправити ж круглого в правий кут юного голкіпера Сухана для вишколеного в дорослому обласному футболі Юрія виявилось справою техніки – 2:2.
 
До завершення двобою команди мали по одній дуже реальній нагоді змінити рахунок. Спочатку на 68-й хвилині мав забивати Бобик, та неймовірну реакцію знову продемонстрував Дубровка. Через дві хвилини Свищо добре подав зі штрафного з лівого флангу на дальню стійку, де набігало кілька партнерів Михайла, щоб замкнути цей навіс головою. Та цього разу Сухан чудово зреагував на епізод, довівши, що недарма в минулому році став чемпіоном юнацької вищої ліги Закарпаття у складі молодої «Бужори», й тим самим зберіг для своєї команди хоча й не таку очікувану, та в той момент кращу від поразки результативну мирову, яка дозволяє обом колективам із певним оптимізмом дивитись у новий сезон.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Василь Федак та Олександр Рошко
Делегат ФФЗ – Іван Кампов
 
4 лютого, м. Виноградів, стадіон «Пластмасовик», ясно, + 4 градуси, 310 глядачів
 
«Заріччя» – «Велика Копаня» – 2:2 (1:1)
 
Голи: Булеза, 34, 55 – Мотрин, 32, 65.
 
«Заріччя»: Едуард Цесарський, Михайло Бізіля, Михайло Чернявський, Юрій Костак, Петро Кляп, Василь Зан, Володимир Томич, Василь Шерегій, Ярослав Горзов, Юрій Булеза, Ростислав Великошич.
Запасні: Василь Сухан, Михайло Алексик, Євген Сорока, Юрій Сокач, Олександр Совтан, Назарій Бобик, Віктор Зан, Сергій Караслай, Віталій Кузьма.
тренер – Микола Цимбал.
 
«Велика Копаня»: Іван Дубровка, Михайло Свищо, Іван П. Фурик - старший, Іван Іванович Фурик-молодший, Тарас Тромбола, Владислав Кікало, Богдан Котляр, Любомир Макара, Юрій Мотрин, Іван Кельман, Ерік Івашко.
Запасні: Михайло Антолик, Руслан Лемак, Ігор Агапітов, Михайло Пилип, Віктор Бігун.
тренер – Іван П. Фурик.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу від Олексія Матрунича дивіться на сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 992 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: