Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия на радість місцевих фанів (ВІДЕО)
11:37
Бойова нічия на радість місцевих фанів (ВІДЕО)
Про те, як юні зарічанці зуміли притишити ходу сторожницького швидкісного потяга, дізнавайтесь далі.

Бойова нічия на радість місцевих фанів (ВІДЕО)
У Заріччі очікували на юнаків «Рутенії» з нетерпінням, схожим на те, як виноградівські ультрас чекали двобою своєї основи з «Минаєм». Навіть молоду місцеву зірочку Василя Зана, який застовпив собі місце в дорослому складі, заявили на гру юнацьких складів. Поєдинок виправдав усі очікування центрального двобою туру Західної зони.
 
Початок першого тайму активніше провели гості, які загострювали ситуацію як із гри, так і зі стандартів. На 8-й хвилині Вайда прострілив із правого флангу на дальній край штрафного майданчика і Дідич із 10-ти метрів влучив у ближній кут. Булеза зреагував. Трохи згодом Василь Зан влучно пробив із далекої відстані. Гончарук намагався взяти до рук, та випустив на кутовий. Віктор Зан подав на ближню стійку, де ще один Зан вколотив м’яч у ближній кут – 1:0.
 
Через дві хвилини після прострільної передачі з лівого флангу від Дідича Садварій виніс із штрафного майданчика, та недалеко. Бобков підхопив і другим темпом пробив у лівий верхній кут. Булеза у стрибку відбив, продемонструвавши дуже хорошу реакцію.
 
На 26-й хвилині партнери довгим пасом знайшли Вогара. Василь віддав коротко на Пайдича. Йосип продерся крізь кількох опонентів, увірвався в карну зону і з близької дистанції влучив у ближній кут. Булеза знову зреагував. Через сім хвилин Пайдич зі штрафного з 27-ми метрів влучив у ліву дев’ятку. Булеза у стрибку відбив кулаками, показавши чи не найкращий свій сейв.
 
Другий тайм гості розпочали ще активніше й у одній із атак змогли вирівняти рахунок, коли Мармор віддав по правому флангу на хід Данкулинцю. Михайло пройшов вперед і прострілив на блиній край штрафного майданчика на Костика. Станіслав скинув на ділянку перед лінією штрафного майданчика на Пайдича, який влучив у правий верхній кут, без шансів для воротаря на відбиття – 1:1. Після пропущеного голу молодь «Заріччя» трохи перехопила ініціативу. Через п’ять хвилин Василь Зан на завершенні атаки по центру заробив право на штрафний удар із 17-ти метрів. Інший Зан, той що Віктор, влучив під поперечину. Гончарук зумів відбити кулаками.
 
Кінцівку знову активніше провели гравці «Рутенії», які хоча й виглядали функціонально сильніше, та втім так не змогли створити суттєвої небезпеки з причини того, що господарі теж захищались великою кількістю.
 
У суботу 17-го червня молодь «Заріччя» матиме ще важче випробування в Коропці, тому підопічним Ганчича слід суттєво попрацювати на тренуваннях, щоб повторити хоча б даний здобуток, але вже в Нижньому. «Рутенія» в цей же день, без сумніву, матиме більш, ніж реальний шанс, продовжити домашню переможну серію в новому двобої проти «Сокола».
 
 
Арбітр – Соболч Алмаші
Асистенти – Андрій Сімку та Cергій Гецко
Делегат ФФЗ – Олександр Чегіль
 
11 червня, с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно і спека, 600 глядачів
 
«Заріччя» – «Рутенія» Сторжниця – 1:1 (1:0)
 
Голи: Олександр Зан, 12 – Пайдич, 44.
 
«Заріччя»: Михайло Булеза, Василь Булеза, Василь Зан, Віталій Король, Іван Химинець, Віктор Зан, Сергій Караслай, Іван Фущич, Михайло Садварій, Олександр Зан, Ярослав Семак.
Запасні: Василь Бобіта, Михайло Шпак, Василь Каражія, Михайло Фельцан, Іван Марко.
тренер – Любомир Ганчич.
 
«Рутенія»: Михайло Гончарук, Михайло Шовга, Іван Шарма, Едвін Мармор (Крістіан Федака, 53), Анатолій Томін, Максим Гопко, Йосип Пайдич, Руслан Вайда, Назар Дідик, Станіслав Ковшик (Ігор Булеца, 62), Вячеслав Бобков.
Запасні: Василь Вогар, Михайло Данкулинець, Віталій Бедьо, Ярослав Кудрич, Данило Зубанич.
тренер – Рудольф Балажинець.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1019 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: