Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бойова нічия у Дерцені
23:11
Бойова нічия у Дерцені
Мукачівська команда була близькою до чергової перемоги, однак задовольнилась нічийним рахунком.

Бойова нічия у Дерцені Дві перемоги на старті сезону зробили ці команди фаворитами, а їх матч один проти одного - центральним в західній групі. Втім, до цього часу МФА встиг зіграти на кубок - і вилетіти від аматорського Фенікса. А головне - на цей матч через пошкодження не зміг вийти забивний Гірний, чиї голи вирішували долю матчів в двох стартових турах. Гості ж виставили самий бойовий свій на даний момент склад - інша справа, що вже традиційно Карпати (Галич) входять в сезон з неповним запасом, так що можливості Вовчука керувати грою через заміни були серйозно обмежені.

Правда, відкрили рахунок більш досвідчені за підбором гравців гості. Після ауту на лівому фланзі запресингували Степанчука Мордас і зумів з непростої ситуації подати в штрафну, де набіг Андрій Бей в дотик переправив м'яч у ворота - 0:1. Взагалі, фактор львівських Карпат постійно був над цим матчем - тут і протистояння тренерів, колишніх півзахисників клубу, і численні його вихованці - всі вони виявились причетними до голів.

Наприклад, Мункач в цьому матчі потягнув Стень, який взяв на себе лідерську роль під час відсутності Гірного. Ще до перерви Лучка в боротьбі з Калинчуком заробив штрафний, і Сергій прямим ударом влучив майже в саму дальню дев'ятку - 1:1. А на початку другого тайму все той же захисник упустив вже Бундаша-молодшого, і Сергій Стень на цей раз пробив на силу, ледь не повідбивавши руки голкіперу - 2:1. Це був момент випробування для галичан - вони вперше в сезоні виявилися в ролі наздоганяючих. І, треба визнати, виплуталися з цього з честю. Коли Чернятинський потягнув черговий прицільний удар, першим на добиванні виявився Ярослав Деда - 2:2. Відразу два суперника не вгледіли за моторним форвардом ...

Кінцівка матчу піднесла ту ще розвязочку. Після чудового прориву Бундаша стелився в підкаті Калинчук, судячи з усього, зачепив м'яч рукою - арбітр наважився поставити пенальті на 88-й хвилині. Стень йшов на героя туру і бив, в принципі, непогано, але воротар Зеленський парирував пенальті і врятував Карпати (Галич) від поразки. Так, це був відмінний матч. Але він показав, що обидві команди поки не зовсім готові до лідерства - справжні фаворити чемпіонату, на зразок ЛНЗ або Лівого берега, із задоволенням прочитали звістку про цей результат.


МФА Мункач (Мукачеве) - Карпати (Галич) - 2:2

Голи: Стень, 32, 55 - Бей, 20, Діда, 74

Незабитий пенальті: Стень (МФА), 88

МФА: Чернятинскій, Степанчук, Оберман, Лучка (Волков, 71), П.Луців, Галас (Клімковскій, 87), В.Луців, Бундаш, Грицак, Стень, Фарасеенко (Добранскій, 78). Запасні: Музичка, Віт.Трачук, Снёзік. Головний тренер: Віталій Шумський.

Карпати: Зеленський, Даниловський, Мелінішін, Калинчук, Береза, Лебідь, Лісовик, Сущак (Шевчук, 73), Мордас, Бей (Вічіжанін, 69), Діда (Малець, 90 + 5). Запасні: Стегніцкій, Синицький. Головний тренер: Любомир Вовчук.

Попередження: Стень, 58, Даниловський, 58, Сущак, 69
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 483 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: