Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Бойова нічия у Хусті
20:55
Бойова нічия у Хусті
Команда Володимира Циткіна залишається у боротьбі за друге місце Другої ліги України.

Бойова нічия у Хусті Третє місце проти п’ятого, а між ними – лише одне очко різниці. Це був однозначно найбільш рівний, центральний матч передостаннього туру. До того ж, якщо враховувати поки не зачислені технічні перемоги над Рубіконом, який знявся з турніру, то саме ФК Хуст – другий із 31 очком, а Звягель з 30-ма має теж усі шанси на стикові матчі. Для цього, звісно, кожній із команд треба було вигравати.

Але початок зустрічі виявився шокуючим для господарів. Звягель першим провів пристрілку й після атаки через лівий фланг заробив пенальті. Це Майтак проривався в карний майданчик, і його зачепив Вагін. Авер’янов реалізував 11-метровий «панєнкою» ‒ 0:1. Максим відзначився сьомим голом у чемпіонаті.

Треба сказати, що закарпатці не знітилися. Майже відразу ж вони могли зрівняти рахунок, але Станкович із перспективного штрафного пробив вище воріт. Натомість забили з гри, після стрімкої атаки. Станкович після довгої передачі скинув на П.Луціва, який із правого флангу подав на дальню стійку. Там чергував залишений напризволяще Борисенко, який і замкнув навіс ударом з лівої ноги в падінні – 1:1. Владислав забиває другий м’яч у сезоні, а в трьох останніх турах в його активі по два голи та асисти.

Проте невдовзі гості повернули собі перевагу в рахунку. Після ауту на лівому фланзі Гаврилюк заробив штрафний в боротьбі з Мердєєвим. Здавалося, стандарт із «точки Шевченка» нічого хорошого команді з Житомирщини не віщував, але Авер’янов подав його так, що м’яч оминув усіх і опинився в воротах – це вам 1:2. Знову ж таки, зробимо примітку, що рефері остаточно встановить авторство вже в офіційному протоколі матчу.

Тепер уже пішли вперед господарі. Мердєєв вкинув аут на хід Станковичу, чию подачу замкнув на дальній Борисенко – 2:2. Обмін дублями відбувся. Напружений перший тайм мав усі шанси стати найбільш результативним у сезоні – але часто після перерви такі матчі втрачають у результативності. Так було й цього разу, проте в видовищності та напрузі центральний матч туру точно не втратив. Ващишин і Авер’янов у гостей, брати Луціви та Борисенко в господарів не раз загострювали гру. Доводилося воротарям обох команд і всерйоз вступати в гру, рятувати.

Дуже важлива подія сталася на 85-й хвилині. Гості на своєму ауті втратили м’яча, В.Луців відразу махнув пас на Приходька, навперейми якому пішов Гук. Зіткнення було жорстким – у стилі американського футболу, проте взаємним. Арбітр трактував це як фол останньої надії (напевно так), вилучив центрбека звягельців і останні хвилини ФК Хуст мав кількісну перевагу. Проте часу було не так багато, щоб хтось все-таки вирвав три очка в цьому важливому протистоянні.

Ця нічия – на користь суперників.


ФК Хуст – ПФК Звягель – 2:2

Голи: Борисенко, 10, 25 ‒ Авер’янов, 4 (пен.), 18

Хуст (стартовий склад): Бєліменко, Мердєєв, Іванов, Тихненко, Павлич, Вагін, Станкович, Приходько, Борисенко, П.Луців, В.Луців. Запасні: Левченко, Бучок, Фляшко, Боднарук, Романенко, Андріца, Стрілець, М.Пилип, Р.Пилип, Колчин. 
Головний тренер: Володимир Циткін.

Звягель (стартовий склад): Омелянюк, Червінський, Гук, В.Скидан, Ващенко, Павленко, Авер’янов, Фесенко, Ващишин, Гаврилюк, Майтак. 
Запасні: Мигаль, Юрченко, Лучка, Гончаров, Емере, Бамболя, Завадович. 
Головний тренер: Руслан Скидан.

Джерело

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 253 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: