Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова нічия в перенесеному ужгородському дербі
00:57
Бойова нічия в перенесеному ужгородському дербі
"Вітязь" випереджав своїх візаві на два пункти і мав намір збільшити відрив.

"Вітязь" випереджав своїх візаві на два пункти і мав намір збільшити відрив.

В перенесеному матчі 11 туру чемпіонату області в Першій лізі зони Захід на поле стадіону в Концові вийшли сусіди як в географічному значенні, так і по результатам в таблиці.

"Баранинці", які не змогли зіграти цей матч згідно календаря, через відсутність декількох основних гравців, і в цій зустрічі не змогли розраховувати на певних футболістів з обойми стартового складу, тож виконуючий обов’язки тренера Браїла змушений був робити деякі перестановки в розташуваннях гравців на полі і вводити новачків.

Старт поєдинку залишився за господарями, вони першу десятихвилинку провели на чужій половині поля намагаючись потурбувати Трофіла. Та згодом гра вирівнялась, і глядачі побачили у виконанні команд «гойдалки», оскільки моменти виникали як біля одних, так і біля другий воріт. Хоча ближчими до відкриття рахунку в матчі були гравці Концова, коли після прострілу справа ніхто не зміг замкнути подачу у практично пусту рамку воріт. Також «пожежа» біля воріт Станіслава виникла після подачі з кута поля та завдати удару по воротам ніхто не зміг. Баранинці зосередивши більшість своїх сил на захисті, зберегли свої ворота недоторканими у першій сорокапятихвилинці.

З початком другого тайму Вітязь збільшив темп і вже скоро домігся поставленої задачі. Прудкий нападник господарів Гаврилешко вдало відкрився і втік на побачення з Трофілом, але Балажинець намагаючись в підкаті вибити м’яч збиває його. Бобаль без вагань ставить пенальті, який впевнено реалізував постраждалий. Гості змушені були йти вперед вирівнювати становище, прориваючись до чужої штрафної в основному за рахунок флангів, звідки Лукяник і Диковець шукали передачами Соскиду. Та оборона Концова на чолі з Товтом діяла злагоджено.

А от біля протилежних воріт, оновлена оборонна лінія гостей в певній мірі через не зіграність провалилась в центрі, звідки Скунзяк, після вивіреного пасу з глибини, втік на самотнього Трофіла і забив другий м’яч своєї команди.

Після цього здавалось, що команди будуть відверто догравати другу половину другого тайму, оскільки Баранинці не могли створити ніяких передумов для голу. Та коли до кінця матчу залишалось менше десяти хвилин, гостям вдалася чудова комбінація, яка розпочалась на лівому фланзі атаки обіграшем Стегури і Лукяника, після чого шкіряний був доставлений в центр, де Браїла без перешкод метрів з 14 пробив Ваша.

Побачивши, що суперник не оговтався від голу гості побігли вперед, і на 83 хвилині центральний півзахисник Дзьоба наважився на дальній удар метрів з 28, м’яч опустився прямо перед воротарем і Ваш не зорієнтувавшись не зумів його відбити. Такий розвиток подій надав додаткових сил червоно-білим і вони вміло відбивались від натиску Вітязя в останні хвилини матчу.

Та вже в додатковий час, після подачі корнера, м’яч попадає в руку Фариничу. Бобаль вдруге показує на одинадцятиметрову позначку. Удар Мілана Гартмана на себе прийняла перекладина, а одразу після цього арбітр виганяє з поля Фаринича, через нецензурну лексику.

Мабуть господарі поля швидко повірили у свою перемогу, а Баранинці продемонстрували бійцівські якості і самовіддачу і не без допомоги Фортуни вирвали нічию. Багате на події ужгородське дербі закінчилось з рівним рахунком, який скоріше задовольнив лідера чемпіонату ФК "В.Бийгань".


ФК "Вітязь" Концово - ФК "Баранинці" 2:2

Гаврилешко 48 (пен.), Скунзяк 63 – Браїла 80, Дзьоба 83.

Арбітр матчу: Юрій Бобаль.

Асистенти: Денис Дудаш, Крістіна Шитєв.

Делегат: Йосип Шитєв.

Кількість глядачів: 200. Температура +22

Вітязь: Андрій Ваш, Анатолій Пеца, Роберт Товт, Артур Качур, Сергій Товтин, Ярослав Скрип, Анатолій Гаврилешко, Павло Кривка, Мілан Гартман, Андрій Гаврилів (Василь Фекете), Іван Скунзяк.

Тренер: Зізич Ф.І.

Баранинці: Станіслав Трофіл, Рудольф Балажинець, Павло Рудай, Владислав Демян (Ян Жидик), Роман Мушка (Ярослав Фаринич), Євген Лукяник, Едуард Дзьоба, Віталій Диковець, Володимир Браїла, Михайло Стегура, Руслан Соскида.

Тренер: Бисага І.В.
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1119 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: