Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойова перемога середнянців у Виноградові (ФОТО, ВІДЕО)
08:42
Бойова перемога середнянців у Виноградові (ФОТО, ВІДЕО)
Багато вболівальників прийшло завчасно, ще до початку поєдинку.

Центральній грі туру у Виноградові сприяла чудова погода, сонце не сильно пекло, а дощ обійшов. Багато вболівальників прийшло завчасно, ще до початку поєдинку.

Домашній стадіон виноградівців є для них, так би мовити, неприступною фортецею для гостей. Мало кому вдається поїхати звідси із заліковими балами. Звітна гра лише підтвердила цю аксіому.

З стартовим свистком арбітра матчу Шулте, гравці обох команд почали показувати високий темп гри. Поєдинок проходив у рівній боротьбі. «Середнє» з перших хвилин заволоділо територіальною перевагою, чому господарі не сильно опиралися. «Севлюш» в більшій мірі зосередився на збереженні своїх воріт.

У складі гостей дебютували Смокоровський, який вже має досвід виступів у обласній першості за УМФК «Ужгород» та Віктор Ряшко, обидва добре підсилили гру.

Першими створили шось подібне на гольовий момент гості, коли Пиняшка вивели на самотнього голкіпера та той затянув з ударом. Свій момент мали і господарі, коли Мудру на підступах до штрафної збив Чумак, та стандарт ніяких дивідендів їм не приніс. Невелика перевага була на боці середнянців, які намагалися за допомогою швидкого контролю м’яча будувати свої атаки. Кручаниця мав непогані шанси для відкриття рахунку в матчі, та після гострого прострілу Пахомова не дотянувся до шкіряного, а свій рейд лівим флангом не вдалося довести до удару чи гольової передачі.

Впродовж всього матчу не вщухала жорстка боротьба в центрі поля. Тренери обох команд постійно були на ногах керуючи діями своїх гравців.

Ключовий момент настав на початку другої сорокап’ятихвилинки. Тренер гостей Михайло Іваниця вирішив провести чергову заміну для підсилення атакуючих дій, Сегедій змінив Кручаницю на вістрі нападу. Не пройшло і 2 хвилин, як Крістіан забиває, згодом виявиться, вирішальний гол. Після подачі Пахомова з кута поля, Сегедій виявляється першим на підборі і без спротиву з 8 метрів пробиває під штангу.

Чисельні фанати «Севлюша» не переставали гнати своїх улюбленців вперед і час від часу їм вдавалося змусити демонструвати всю свою майстерність Славіка. Та при цьому вони відкривали зони для гострих контратак гостей, яких було немало, та відсутність належної концентрації завадила їм збільшити рахунок на свою користь.

Відтак, надважка та нервова вікторія «Середнього» дозволяє їм піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці. Варто відмітити, відмінне тренерське чуття керманича Іваниці, який за допомогою вдалої і своєчасної заміни здобув три очка.

Арбітр: Шулте А.
Асистенти: Маточка М. Грубінка І.
Делегат: Попович В. М.
Кількість глядачів: 300. Температура: +26.

ФК «Севлюш» (Виноградів) - ФК «Середнє» 0:1

Севлюш: Віталій Гринишин, Андрій Ломага, Олександр Логойда, Віталій Чийпеш, Юрій Мешко, Мирослав Мудра, Олександр Міца, Віталій Марушка, Дмитро Жуков, Себастіян Шопота, Юрій Віщак.

Тренер: Іван Білак.

Середнє: Юрій Славік, Роберт Смокоровський, Віктор Чумак, Юрій Шукаль, Мирон Гулович, Денис Пахомов, Михайло Крьока, Віктор Ряшко, Василь Пиняшко, Іван Бандурович, Василь Кручаниця.

Тренер: Михайло Іваниця.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка







Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 878 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: