Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Бойова перемога шишлівського «Фаворита»
12:03
Бойова перемога шишлівського «Фаворита»
У неділю на футбольному майданчику в с. Шишловці відбулася зустріч між командами ФСК «Фаворит» та командою з с. Оноківці.

У неділю на футбольному майданчику в с. Шишловці відбулася зустріч між командами ФСК «Фаворит» та командою з с. Оноківці.

Перед початком матчу гравці команд та глядачі вшанували хвилиною мовчання українських військовослужбовців, які трагічно загинули в м. Луганськ.

Зустріч команди розпочали у невисокому темпі, середину поля гравці обох команд намагалися проходити за допомогою довгих пасів на нападників та швидкісних проходів фангових гравців. Капітан гостей Плиска Роман постійно нав’язував боротьбу центральним півзахисникам господарів, чим змушував Дмитра Турегу та Дмитра Далекорея швидко працювати з м’ячем. Варто зауважити, що якість футбольних полів у районі не завжди дозволяє демонструвати гравцям свої найкращі якості.

Футболісти обох команд намагалися не поступатися у боротьбі своїм візаві, що призводило до фіксації рефері дрібних порушень. В одному з епізодів захисник гостей Ловгич Володимир не за правилами зіграв біля свого штрафного майданчика проти нападника господарів Кирлика Василя. Суддя матчу призначив штрафний удар, який після короткої наради вирішив пробивати Кучерявий О. Потужний удар повз стінку, голкіпер на удар не зреагував і м’яч в сітці воріт. 1:0 і гості кинулись відігравати пропущений гол, тому що поступатися вони явно не були налаштовані. В одному з епізодів господарів виручила поперечина воріт. Господарі продовжували проводити гострі атаки, біля воріт гостей виникали напівгострі моменти. В одному з епізодів Дмитро Турега віддав гарну передачу у вільну зону на Готру Е., який одним дотиком відіграв захисника і пробив точно в дальній кут воріт. 2:0 і варто відзначити командні дії господарів, які якісним переміщення зуміли створити гольовий момент. На перерву команди пішли з гарною перевагою господарів, але вміння команди с. Оноківців, відігрувати різницю у декілька м’ячів господарі пам’ятали.

З початком другої половини гри гострі моменти більше виникали біля воріт гостей і перевага господарів втілилася в третій забитий гол. Після вдалої атаки, господарі здобули право на кутовий. Подача від Дмитра Туареги і центральний захисник Домище Любомир відзначається в другому поспіль матчі. На перший погляд здалося, що це перемога і заклик капітана гостей Романа Плиски, що зараз відіграємось у декого з глядачів викликав посмішку. Але досить швидко гості відіграли один гол. Плиска Р. вискочив на побачення з голкіпером господарів і вдало реалізував свій момент. 3:1 і у матчі з’явилася інтрига. Гострі моменти продовжували виникати біля воріт обох команд, гості намагалися завдати точного удару з далекої відстані, натомість господарі проводили гострі контратаки, в одному з епізодів захисник гостей виніс м’яч з лінії воріт. А через деякий час біля штрафного майданчика господарів виникло непорозуміння, яке призвело до того, що нападник гостей зумів вибороти м’яч і з другої спроби добив його у сітку і 3:2, а до завершення матчу ще багато часу. До честі господарів варто зауважити, що вони зуміли вгамувати емоції і намагалися перевести гру на половину поля суперника, який із забитим м’ячем отримав неабиякий емоційний заряд. Але рахунок більше не змінився, хоча моменти для цього були в обох команд. Після фінального свистка господарі святкували перемогу, а гості, на щастя для когось, вдруге не відігралися, програючи по ходу матчу - 3:0.

До уваги шанувальників додається становище команд в турнірній таблиці після зіграного туру.

Михайло Мацак


Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 720 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: