Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бойові нулі у Кінчеші
23:23
Бойові нулі у Кінчеші
«Баранинці» та місцевий «Сокіл» у напруженому поєдинку розійшлись миром.

Бойові нулі у Кінчеші Команди з перших хвилин почали створювати небезпечні моменти. Так протягом перших трьох хвилин Кінчеш двічі пробивав по воротам, силами Сугоняка та Дем’яна, але обидва постріли виявились не точними.

На 4-й хвилині гри, Юрій Опаленик пробив з 20-ти метрів, але повз ворота. Після подачі зі штрафного, головою пробивав Дмитро Опаленик, але Фанта виручає свою команду.

Після такої шаленої п’ятихвилинки обидва колективи взяли паузу до 15-ї хвилини. Лукіяник пробивав з 20-ти метрів, але голкіпер на місці. Гості створили небезпечний момент відразу в наступній атаці. Росул змістився в центр перед штрафною суперника, і пробив, але Марко парирував удар.

На 20-й хвилині Костик завдавав удару з-за меж штрафного майданчика, але голкіпер на висоті. На 25-й хвилині Дзямко пробивав з 18-ти метрів, але удар Богдана пройшов занадто високо. За декілька хвилин Дмитро Опаленик виходив на рандеву з голкіпером, але затянув з ударом і втратив можливість для того, щоб вивести свою команду вперед.

Надалі гра заспокоїлась і проходила в розміреному темпі. Команди наче берегли сила для другого тайму. На 35-й хвилині Дмитро Опаленик знову виходив на побачення із голкіпером, але не зміг завдати удару, Фанта скоротивши дистанцію до нападника забирає м’яч. На 38-й хвилині, після подачі з лівого флангу, Юрій Опаленик пробивав головою з 10-ти метрів, але повз ворота.

Другий тайм команди почали на зустрічних курсах. На 47-й хвилині Дем’ян пробивав з 25-ти метрів, але Марко без проблем фіксує м’яч.

На 52-й хвилині, після подачі з правого флангу, Сугоняк опинився сам в штрафному майданчику гостей, але не зміг завдати акцентованого удару. Гості відповіли не меш гострим моментом. Юрій Опаленик вийшов на ударну позицію, але його удар з 15 метрів пройшов вище.

Господарі нарощували темп, як наслідок створили ще один небезпечний момент біля воріт суперника. Вароді завдав удару з 18-ти метрів, але зависоко.

На 58-й хвилині Медведєв вривався в карний суперника і був збитий захисником, але головний арбітр проігнорував цей епізод. Відразу в наступній атаці Росул вийшов на ударну позицію, але Дьордяй у чудовому підкаті нівелював небезпеку.

На 62-й хвилині зустрічі захисники гостей дали пробитии Сугоняку з 18-ти метрів, але удар Ігора в карколомному стрибку парирує Марко. За декілька хвилин біля воріт гостей знову стало гаряче, після подачі зі штрафного Росул головою пробивав з 14-ти метрів, але вище.

Відразу в наступній атаці Глива перевіряв Марка вистрілом з дальньої відстані, але удар виявився заслабким і Костянтин без проблем забирає м'яч.

Надалі ініціативу перехопили підопічні Іваниці, але не використали декілька хороших нагод для того, щоб відзначитись.

На 70-й хвилині Костик після подачі від Медведєва з правого краю пробивав з 14-ти метрів, але удар Ярослава був заблокований захисником господарів. На 76-й хвилині Загорчак обігравши свого оппонента змістився з лівого флангу в штрафну і виконав простріл, але ніхто з партнерів не зміг зачепитись за м'яч і захисники відвели загрозу від своїх воріт.

Під кінець поєдинку гості заробили право на штрафний, подачу від Ухатюка впевнено забирає голкіпер, після чого арбітр дає свисток про закінчення матчу.
 
 
Арбітри: Гусєв М., Мішко О., Кагач І.
Делегат – Шитєв Й.Л.
 
с. Кінчеш,глядачів 100
 
ФК «Сокіл» – ФК «Баранинці» 0:0

Сокіл: Фанта Віталій, Микульця Юрій, Яхимець Олександр, Лобанов Андрій (Микульця Василь, 74), Глива Олександр, Дем’ян Роман, Сугоняк Ігор (Турега Дмитро, 52), Головчак Михайло, Корпош Іван, Гончаров Олександр (Вароді Йосип, 46), Росул Михайло.
Запасні: Тренич Владислав, Батка Жолт, Степанов Богдан, Мишанич Роман, Чобаль Юрій, Окремчук Ігор.
Тренер – Микита Віктор
 
Баранинці: Марко Констянтин, Дьордяй Давид, Опаленик Дмитро (Андрусь Владислав, 56), Дзямко Богдан (Фаринич Ярослав, 47), Прокопець Сергій, Ухатюк Артем, Рудольф Балажинець, Опаленик Юрій (Медведєв Віталій, 86), Костик Ярослав, Лукіяник Євген, Загорчак Євген.
Запасні: Янцо Михайло.
Тренер – Іваниця Михайло
Олександр Гряділь
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: