Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Боржава» дала бій фавориту з Виноградова (ФОТО)
13:50
«Боржава» дала бій фавориту з Виноградова (ФОТО)
Про двобій, який дав надію довжанським фанам на позитивне майбутнє, читайте далі.

«Боржава» дала бій фавориту з Виноградова (ФОТО) Після фіаско двотижневої давності, місцеві ультрас із сумом очікували на приїзд чергового фаворита. Утім, стартові хвилини показали, що не все так погано в довжанській фірі й ще є хороші виконавці, спроможні її як слід запрягти й розігнати. Інакше як пояснити те, що боржавці добре провели майже весь поєдинок, за винятком відрізку, коли отримали «двійню».

Гості намагались забити швидкий гол. Господарі відчайдушно захищались, тому виноградівці швидко зрозуміли, що в цей день їм не вдасться повторити подвиг «Миная». Із огляду на таку зарядженість опонентів, підопічні Білака мали шанс на здобуття трьох балів не в феєричних комбінаціях, а в тому, щоб використати навіть мінімальні помилки опонентів у захисті й самим діяти максимально обережно біля своїх воріт.

На 14-й хвилині Ломага пробіг по правому краю й навісив на одинадцять метрів, а Вашкеба пробив повз праву стійку в лічених сантиметрах. Не менш небезпечно було біля протилежних воріт через п’ять хвилин, коли довжанці вибігли в контратаку по центру. Михайло Батрин віддав на Сурмача, а той пострілом з ходу з дальньої дистанції цілив у ліву дев’ятку. Гринишин не міг дістати цей м'яч, та на його щастя той полетів в лічених сантиметрах від хрестовини з зовнішньої сторони його брами.  

У одній із наступних атак Ребрик таки досяг свого, коли пострілом під ліву стійку завершив атаку по центру зі зміщенням до лівого флангу – 1:0. Не встигли господарі розіграти з центра поля, як на 31-й хвилині Чонка завершив аналогічну атакувальну дію якісним ударом. Круглий рикошетом від захисника полетів у сантиметрах від правої стійки. Погайда не реагував на зміну траекторії м’яча.

Після навісу з кутового  захисники винесли, та не далеко. Цим скористався Чейпеш, який немов із гармати вколотив круглого в лівий кут – 2:0.

Після пропущених голів господарі активізувались й ще до перерви могли скоротити рахунок. На 38-й хвилині Ганчич та два Батрини розігнали атаку правим флангом і Михайло влучив у ближній кут. Гринишин у падінні зреагував на цей постріл, зберігши комфортну перевагу своєї команди.

Та вже на старті другого тайму йому довелось несолодко. Одна з атак правим флангом, зі зміщенням до центру, завершилась точним ударом Шусти з 18-ти метрів. М’яч влетів точно в праву дев’ятку, підкресливши всю важливість свого польоту для підопічних Фірки – 2:1.

Хиткий рахунок не влаштовував підопічних Білака й вони повернулись до методичних атакувальних дій. Через п’ять хвилин біло-чорні розіграли один зі штрафних на лівому фланзі своєї атаки й Чонка цілив у лівий верхній кут. Кертиса від голу врятувала поперечина. Від неї круглий полетів у штрафний майданчик і Шопота ще раз пробив над поперечиною.

Через три хвилини Вашкеба завершив атаку по центру пострілом з 18-ти метрів у правий нижній кут. Воротар, не ризикуючи, відбив ногами. Далі після чергового слалому по правому краю Ломага виконав удар-простріл, за наслідками якого круглий чиркнув поперечину й зрикошетив за ворота. За мить Ребрик таки вколотив м’яч в сітку, та асистент арбітра підняв прапорець.

Далі Шуста вигриз круглого на лівому фланзі й одразу пробив прицільно з 30-ти метрів. Гринишину було важко зреагувати, та на його щастя м’яч полетів над поперечиною. На 65-й хвилині навіс із кутового з лівого краю від Чейпеша ударом головою завершив Котляр. І знову поперечина обірвала політ м’ячу.  

На 68-й хвилині біля воріт Кертиса було найгарячіше в другому таймі. Спочатку один із захисників виконав зрізку в напрямку власних воріт, та голкіпера підстрахували партнери, які винесли круглого на кутовий фактично з лінії воріт. Після навісу з лівого кута м’яч після кількох рикошетів потрапив до Шопоти й той стріляв із 20-ти метрів у ліву дев’ятку й таки влучив у хрестовину, від якої круглий приземлився на лінію воротарського майданчика, а захисники винесли його.

На 88-й хвилині в атаці лівим флангом Котляр заробив право на штрафний удар, а Чейпеш із цього стандарту поцілив під поперечину. Кертис у карколомному стрибку перевів на кутовий.

На 3-й доданій хвилині відбулась небезпечна атака по центру зі зміщенням до лівого краю штрафного майданчика. Чонка віддав на Віщака, а Ерік – далі на ліву стійку на Котляра, та Богдан на якусь мить не встиг, щоб із метра від лінії воріт замкнути цей пас. Перед фінальним свистком Кертис ще зреагував на влучний удар Чонки з лінії штрафного майданчика.

Далі «Боржава» зіграє принципове дербі проти «Бужори», а на зірок «Севлюша» очікує «Поляна».    
 

Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Мирослав Горгош та Ілля Вовчанський
4-й арбітр – Крістіна Шитів
Делегат ФФЗ – Михайло Митровський
 
с. Довге, стадіон «Боржава-арена», + 25 градусів,  700 глядачів
 
«Боржава» Довге – «Севлюш» Виноградів – 1:2

Голи: Шуста, 46 – Ребрик, 30, Чейпеш, 31.
 
«Боржава»: Михайло Погайда (Василь Кертис, 46), Ярослав Шандра (Ярослав Кертис, 46), Василь Урста, Ярослав Батрин, Іван Бурч, Вячеслав Шуста (Роман Бобир, 85), Іван Штефко, Михайло Батрин, Віталій Сурмач, Юрій Кузьма, Віктор Ганчич (Назарій Цісельський, 66).  
Запасні: Віктор Ловга, Василь Шандра.
Тренер – Василь Фірка.

«Севлюш»: Віталій Гринишин, Олександр Міца, Андрій Ломага, Артур Вайда, Себастьян Шопота, Юрій Мешко (Олексій Остафійчук, 89), Віталій Чейпеш, Юрій Чонка, Василь Вашкеба, Мирослав Мудра (Богдан Котляр, 59), Денис Ребрик (Ерік Віщак, 80).
Запасні: Василь Козар, Борис Ковня, Роман Гобона, Дмитро Жуков, Микола Ляхович.
Тренер – Іван Білак.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1161 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: