Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Боржава" Довге - переможець Зимової першості Іршавщини 2018
15:24
"Боржава" Довге - переможець Зимової першості Іршавщини 2018
Незважаючи на всі примхи погоди столиця іршавської верховини успішно прийняла фінальні матчі Зимової першості Іршавського району з футболу.

Вже в п’ятницю-суботу стало зрозуміло, що цьогорічний фінал відбудеться на важкому полі, однак в неділю дощ не припинявся, а в окремі моменти лило немов з відра. Та до честі гравців і арбітрів, матчі не переривалися — ставка була занадто високою, щоб звертати увагу на таку дрібницю як злива.
 
Погана погода не стала перепоною і для вболівальників, яких за офіційною статистикою було понад півтисячі. Цьому звичайно посприяло й те, що на довжанській арені напевно найбільше захищених глядацьких місць в районі.
 
Відкрили офіційний сезон на довжанському стадіоні «Боржава» команди Лози і Приборжавського, які мали визначити бронзового призера першості.
 
Перед матчем певну перевагу вболівальники віддавали переможцям групи «А» — вільхівсько-лозянській збірній, адже приборжавці всі матчі групового етапу, а також чвертьфінал і півфінал провели на власному полі, що за думкою експертів і зумовило успішний рух по турнірній сітці.
 
Однак «будівельники» присоромили тих, хто сумнівався в їхній боєздатності, в досить жвавій грі зумівши переграти лозян і таким чином зберегти звання бронзових призерів зимової першості. В другому таймі відзначилися Тарас Полончак та Роман Бобир.
 
На головний матч змагань гравців обох фіналістів виводили на поле юні вихованці В’ячеслава Шусти та Василя Фірки, які в обласній та районній ДЮФЛ захищають честь команд ДЮФК «Бронька» та «Гранд» Довге.
 
Учасників матчу та глядачів привітали голова районної федерації Василь Попович та Довжанський сільський голова Віктор Симканич. Кращий арбітр району Михайло Райда стартовим свистком дав початок полюванню за «вухастим» трофеєм. Довжани на правах господарів пішли вперед, однак білківчани відбили стартовий натиск.

Вже всередині першого тайму вдача посміхнулася юному імениннику — форварду «Боржави» Владиславу Батрину, який цього дня відзначав сімнадцяту річницю. Перший гол у ворота «Білок» виявився дуже актуальним подарунком. Надалі господарі не збавляли обертів, і в земляків Кротона було дуже мало шансів зрівняти рахунок. На 50-ій хвилині кращий бомбардир «Боржави» на турнірі Михайло Батрин подвоїв рахунок у матчі. І лише після цього білківчани, яким вже нічого було втрачати почали ламати невдалий для себе хід поєдинку. На 59-ій хвилині Олександр Хрінь скоротив відставання — 2:1.

Відчайдушний штурм в останні десять хвилин так і не принесли «Білкам» бажану серію післяматчевих пенальті. Таким чином «Боржава» Довге стає першим клубом мінімум за десять років, якому вдається захистити титул кращої команди зимової частини сезону в Іршавському районі.
 
Церемонію нагородження проводив ще один ювіляр – знаний у районі та області гуморист Юрій Мельник, якому до 60-ї річниці улюблений клуб подарував чергову перемогу.
 
Призерів та переможців вітали голова Іршавської районної ради Віктор Симканинець та депутат Іршавської міської ради Іван Хила. Звання кращого бомбардира та нападника турніру заслужено отримав лідер ФК «Білки» Рудольф Петер. Його колегу по команді Петра Попюрканича назвали «кращим захисником». Довжани Василь Шандра та Михайло Батрин отримали відповідно звання «кращого голкіпера» та «кращого півзахисника» турніру.

Окремо голова районної федерації футболу Василь Попович подякував сільському голові, дирекції стадіону, президенту ФК «Боржава» Довге Івану Цимбалу за теплий прийом та хорошу організацію футбольного свята.
 
Федерація Футболу Іршавського району

 

Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1069 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: