Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Боржава" Довге володар Суперкубка Іршавщини (ФОТО)
22:23
"Боржава" Довге володар Суперкубка Іршавщини (ФОТО)
Вчора, 29 листопада, на стадіоні "Авангард" у місті Іршава завершувався футбольний сезон 2015 року.

Зустрічались між собою ФК «Боржава» Довге – переможець зимової першості району сезону 2015 року, ФК «Сільце» - чинний чемпіон району 2015 року. Задовго до футбольного дербі ажіотаж навколо матчу не стихав до фінального свистка арбітра в полі Михайла Лялюка.

Численні вболівальники, які активно слідкують за перебігом футбольного сезону 2015 року надавали перевагу то довжанам, то сільчанам. ФК «Боржава» с.Довге, яка практично провалила виступ у Вищій лізі 2015 року прагнули хоч в цій перемозі реабілітуватись перед своїми вболівальниками.

ФК «Сільце», команда, яка не так давно з’явилась на «футбольній арені району» декілька разів поспіль були срібними та бронзовими призерами, а в 2015 році стали чемпіонами району. Тож, не дивно, що вони прагнули за всяку ціну здобути ще один трофей – Суперкубок.

Більше тисячі вболівальників спостерігали за грою, жваво обговорюючи дії гравців на полі та дії суддів. Але в підсумку більш досвідчені довжани, десятиріччями учасники чемпіонатів області, України серед колективів фізкультури показали свій клас, здобувши переконливу перемогу 4:1.

Переможці та фіналіст нагороджені Кубком, медалями й грамотами сектору молоді та спорту райдержадміністрації, федерації футболу району. Нагороди вручали: Голова районної ради Віктор Симканинець, завідувач сектору молоді та спорту райдержадміністрації Андрій Данканич, голова районної федерації футболу Василь Попович та його перший заступник Іван Палінчак.
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Іршавського футболу Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1122 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: