Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Боржава" в Хусті здобуває перше очко в сезоні
16:12
"Боржава" в Хусті здобуває перше очко в сезоні
У Хусті зустрічалися команди з нижчої частини турнірної таблиці.

Взагалі команда гостей до цього матчу ще не мала жодного залікового балу, тож обидва колективи прагнули здобути певний очковий доробок.
 
Перша половина двобою вийшла доволі нудно – переважно м’яч тримався в центральній зоні, було багато боротьби, дрібних фолів та вертикальних передач без особливих загострень. Все ж невелика перевага була на боці господарів, які більше контролювали м’яч, але користі від цього «оболонцям» не було.
 
Здавалося, що в перерві Микола Буковецький в роздягальні знайде потрібні слова для своїх підопічних і ті нарешті покажуть якісну, а головне результативну гру. Однак, вийшло навпаки, на 49-й хвилині довжани перехопили м’яч на власній половині поля, одразу ж прострілили на свого єдиного молодого нападника Івана Боднара, який спромігся продертися крізь трьох захисників «Оболоні» й відкотив під удар Івану Бровдію, котрий пробив несильно, проте точно в дальній кут. Кіпер хустян, хоч і стрибав на м’яч, проте зарадити не зумів.
 
Після голу «боржавці» свідомо віддали центр поля господарям і повністю сконцентрували свої дії на обороні. І дійсно, всі атакувальні спроби «оболонців» не знаходили свого продовження ще на підступах до карного майданчика «Боржави». Гості відчайдушно тримали захист і не давали жодного шансу «Оболоні» створити загрозу біля своїх володінь. Проте на 71-й хвилині все ж оборона «Боржави» дала збій - фланговий прохід гравця «Оболоні» завершився вивіреною передачею на кут воротарського майданчика, де замикати подачу ринулися одразу троє гравців хустської команди – головою втиснув м’яч у ворота досвідчений захисник «Оболоні» Володимир Попадинець.
 
Господарі вже на доданих хвилинах гри могли зачепитися й за три очки, якби після виконання кутового їх гравець влучив у ворота, а так після удару головою м’яч пролетів у сантиметрах від стійки. Тож бойова нічия й «Боржава» на виїзді здобуває перший заліковий бал у цьому сезоні.

 
Арбітр: Михайло Митровський;
Асистенти арбітра: Валерій Шкура, Ігор Гарлач;
4-й арбітр: Роман Сенишин (усі Ужгород);
Спостерігач арбітражу: Віктор Наскалов (Мукачево).
 
Стадіон: «Карпати» м. Хуст. Глядачів: 550
 
«Оболонь» (Хуст) – «Боржава» (Довге) – 1:1 (0:0)
 
Голи: Бровдій, 49 – Попадинець, 71.
 
«Оболонь»: Гарастей Володимир, Бучок Михайло, Пилип Василь, Росоха Микола (к), Фляшко Олександр (Подавчич Василь 89), Алексик Михайло, Хмура Богдан, Форкавець Тарас (Ізяник Василь 67), Попадинець Володимир, Галай Олександр, Ковачик Павло.
Запасні: Похилюк Анатолій, Двордяк Михайло, Бобіта Владислав.
Тренер: Буковецький Микола
 
«Боржава»: Порайда Михайло, Боднар Василь, Ловга Віктор, Штефко Іван, Батрин Ярослав, Якуб Михайло (к), Симканич Василь, Шуста Вячеслав (Кертис Ярослав 86), Бровдій Іван (Керечанин Василь 88), Ганчич Віктор, Боднар Іван (Баран Дмитро 81)
Тренер: Фірка Василь.
 
Попередження: Бровдій 41.
Семен МИХАЙЛИК
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1182 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: