Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Боржава" зіпсувала дебют залізничників у кубку (ФОТО)
22:03
"Боржава" зіпсувала дебют залізничників у кубку (ФОТО)
Чудовий стадіон «Локомотив» вже давно не бачив справжнього футболу.

Чудовий стадіон «Локомотив» вже давно не бачив справжнього футболу. Останнім часом його випробовують лише гравці ужгородської «Говерли» на тренуваннях. Ще до початку матчу глядач підтягувався до цієї спортивної споруди.

Місцева команда укомплектована переважно досвідченими гравцями на чолі зі знаним ветераном закарпатського футболу Олександром Когутичем. В центрі поля роль плеймейкера виконував Мирончук, який і створив першу нагоду для взяття воріт молодого Шимона, пробивши із-за меж штрафної, та голкіпер перевів круглого на кутовий. Ще в першій десятихвилинці Мирончук двічі пробивав по воротам та м’яч у кожному з епізодів не летів у ворота.

Не дивлячись на початкову активність господарів, довжанці тримали гру під контролем, особливо це проявлялося в середині поля. На 25 хвилині Іванчов пробиває з дальньої відстані не точно. А вже в наступній атаці Чедрик отримавши м’яч в центрі поля пройшовши декілька метрів несподівано вистрілює під саму стійку метрів з 30. На куражі Михайло міг зробити дубль та його удар головою пройшов вище воріт. Гравці «Боржави» впродовж всієї гри високо пресингували господарів, через що, ті розпочинали свої атаки переважно довгими передачами.

Молоді гравці з Довгого вдало комбінували в центрі поля, особливо, варто відмітити, технічного Івана Кузьму, який своїми пасами розганяв атаки. На 37 хвилині небезпечний штрафний біля воріт Дитюка з правого флангу довжанцям не вдалося реалізувати домашню заготовку, однак м’яч відскочив до Іванчова, який з 20 метрів сильно пробив без шансів для воротаря. Після цього ще Батрин М. спробував повторити чудо-гол Уейна Руні у ворота «Вест Хема», спробувавши закинути м’яч у ворота майже з середини поля, але залізничників врятувала перекладина. Нападник Самаї та Мирончук були найактивнішими та намагалися створювати гостроту біля воріт гостей та захист «Боржави» грав відмінно.

На другий тайм команди вже вийшли з іншим настроєм, виконуючи вже протилежно різні завдання. Одні намагалися відквитати, а то й зрівняти рахунок, інші втримати закономірну перевагу. Вже на перших хвилинах другої половини гри після жорсткого стику неприємну травму отримав Олександр Дзямка, який був змушений покинути поле. Деякі перестановки на полі, з переводом габаритного Сотнікова із захисту ближче до атаки, головного тренера «Локомотива» Решка не дали позитивного результату. Чим далі, тим більше відчувалася перевага гостей, які подовго тримаючи м’яч розігрували свої атаки. Та воротарям обох команд в другій сорокап’ятихвилинці дуже рідко доводилося вступати в гру.

Варто відмітити, що у складі Чопа такі зрілі футболісти як Когутич, Яворів, Боднар Ю. та Кривак не зважаючи на свій вік показали пристойну гру.

Наприкінці поєдинку гості були ближчими до того щоб збільшити рахунок на свою користь, коли Батрин М. прострілив на свіжого Ярослав Батрина. Ярослав не дотянувся, змарнувавши стовідсотковий момент. В активі залізничників були лише декілька кутових та штрафних подачі з яких не несли загрози воротам Шимона.

В цій грі ми побачили, що молодість довжан взяла верх над досвідченими гравцями з Чопа. Можливо господарі не були готові до такого високого темпу, який задавали хлопці з Довгого. Та, все ж таки, для господарів це був хороший екзамен перед початком чемпіонату, де вони будуть виступати в новоствореній західній зоні першої ліги Закарпатської області. «Боржава» впевнено крокує до наступної стадії турніру, де зустрінеться з командою із Великих Лаз. І в цьому матчі боржавці будуть носити статус фаворита з досить високими шансами на успіх.

«Локомотив» Чоп – «Боржава» Довге 0:2

Голи: Чедрик 26’, Іванчов 37’.

Локомотив: Володимир Дитюк, Олександр Когутич, Юрій Боднар, Віталій Кривак, Едуард Сотніков, Констянтин Багрій (Юрій Кертес, 64), Олег Яворів, Євген Мирончук, Анатолій Кривяник, Степан Савко ((Чобі Шима,35)Олександ Місяйло,46), Тиберій Самаї.

Головний тренер: Решко П.В.

Боржава: Іван Шіман, Михайло Якуб, Юрій Каганець, Іван Павліш (Василь Боднар), Віктор Ганич, Михайло І. Батрин (Ярослав Батрин), Михайло М. Батрин, Олександр Іванчов, Олекснадр Дзямка (Любомир Ганчач, 48), Іван Кузьма(Іван Саварин,82), Михайло Чедрик.

Головний тренер: Іванчов Павло.

Попердження: Багрій, Кривяник – Боднар.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка





Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1319 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: