Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Бронзовий камбек Баранинців (ФОТО)
18:17
Бронзовий камбек Баранинців (ФОТО)
У драматичному поєдинку підопічні Бисаги все ж виборюють третє місце у Західній зоні Першої ліги.

Бронзовий камбек Баранинців (ФОТО) Цей матч був над принциповим для господарів, які мали вигравати з не меншим рахунком ніж переможе Бобовище, яке грало у Лалові. Дощ який лляв всю всю ніч і весь день добряче намочив поле і це суттєво вплинуло на гру.

Та старт поєдинку для Баранинців пройшов за сценарієм минулого матчу у Концові, коли вони пропустили вже на старті аналогічний гол. Після дальнього удару Балажинець зупинив м’яч у штрафній та не встиг вибити і Рогулич з двох метрів забиває – 0:1.

Темп гри був не надто високий, та на полі вирували справжні пристрасті. У господарів мало що виходило попереду. Через в’язке поле м’яч часто застрягав у болоті. Так в одному з епізодів Балажинець не дочекався поки круглий дійде до нього, Щербанич перехопив м’яч, вийшов один в один і пробив повз кіпера та шкіряний застряг у калюжі біля лінії воріт і захисники втисгли повернутись і винести м'яч.

З середньої відстані обвідним ударом цілив у дальній кут Лукіяник та не влучив у ворота. Господарі часто атакували з флангів та їхні простріли не несли загрози.

На 38-ій хвилині правий захисник Андрусь пішов в обіграш на своїй половині поля і втратив м’яч, одразу ж атаці у відповідь Щербанич прокидаючи м’яч у штрафній влучив у руку Андрусю. Арбітр визначивши місце порушення вказав на одинадцять метрів. Щербанич пробив прицільно і ще більше зменшив шанси на третє місце для свого суперника.

Під завершення першого тайму Стецьо після подачі кутового пробивав з 15 метрів та влучає у поперечку. Щербанич вже вкотре виходив на ударну позицію, але з 10 метрів не зумів переграти воротаря.

По перерві, після розмови з тренером та президентом клубу, баранинські футболісти помітно додали у швидкості та агресивності. Вже на 51-ій хвилині Андрусь здійснив рейд правим краєм, прострілив у карну зону, Мадяр продовжив на дальню стійку, де самотній Медведєв не промахнувся з 6 метрів у пустий кут воріт – 1:2.

За сім хвилин рахунок вже був рівним. Медведєв прострілив справа, а Слободян з 12 метрів потужно пробив – 2:2.

Після цього команди почали грати обережніше  і гострих моментів було поменшало. Господарі повністю контролювали середину поля та наблизитись до воріт їм було складно. Перечинці самовіддано відбивались. Новини з Лалова змушували господарів активніше йти вперед. Та одну з небагатьох атак у другому таймі карпатівці завершили результативно. Щербанич увійшов у штрафну з лівого краю і з доволі гострого кута пробив голкіпера – 2:3.

За чотири хвилини підопічні Бисаги знову вирівняли становище. Капітан Баранинців Лукіяник навісив з лівого флангу, а Медведєв на дальній стійці, у боротьбі із захисником, пробив головою у ближній кут, воротар відбив круглого вже у ворота – 3:3.

Червоно-білі нарощували тиск на ворота суперника, який помітно втомився. Особливо постарався джокер команди Мартинич, який з'явився на полі у другому таймі. На 80-ій хвилині Костик прострілив, воротар відбив перед собою та Мартинич тільки цього і чекав. Олег забиває і вперше у матчі виводить свою команду вперед – 4:3.

За дві хвилини з передачі Медведєва, Олег оформлює дубль, ставлячи крапку у цьому неймовірному камбеку. Баранинці проявили неабиякий характер, забивши за півгодини п'ять голів, ти самим перевернувши хід поєдинку з ніг на голову.
 
 
Арбітр – Василь Качур
Асистенти – Річард Готра, Роман Хархаліс
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Баранинці, глядачів 50
 
ФК «Баранинці» - ФК «Карпати» Перечин 5:3
 
Голи: Медведєв, 51, 78, Слободян, 58, Мартинич, 80, 82 - Рогулич, 4, Щербанич, 38 (пен.), 74.
 
Баранинці: Константин Марко, Віталій Медведєв, Ярослав Костик, Євген Лукіяник, Назар Слободян, Олександр Мадяр, Євген Загорчак (Олег Мартинич, 50), Рудольф Балажинець (Ярослав Фаринич, 22), Сергій Прокопець, Едуард Стецьо, Владислав Андрусь.
Запасні: Ігор Джуджук, Богдан Дзямко.
Тренер – Іван Бисага.
 
Карпати: Валерій Кузнецов, Сергій Місяйло, Юрій Рогулич, Олександр Кирлик, Ігор Мегела, Сергій Щербанич, Іван Лаб'як, Ростислав Нергеш, Іван Шип (Артем Бицюк, 59), Сергій С. Місяйло (Сергій Керецман, 85), Євген Савко.
Запасні: Василь Синьович.
Тренер – Валерій Кузнецов.
 
Попередження: Лаб'як, 20.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1087 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: