Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » "Брустури" подолали 180 км і здолали "Кольчино" (ФОТО)
23:29
"Брустури" подолали 180 км і здолали "Кольчино" (ФОТО)
Тячівська команда зуміла пробитись у півфінал Ліги чемпіонів Закарпаття.

Сам поєдинок розпочався з деякою затримкою через тривалу перевірку карток у тячівців. Та після тривалих суперечок матч все ж розпочався. 

Брустури мали у своєму складі чотрьох екс-гравців Дубового, яке розпочинало цей сезон у вишці, однак не дограли його – це Теслович, Куцин, Бодня та Змикало. Саме червоно-жовтим вдавалось краще контролювати м’яч і просуватись вперед. 

У Кольчина ж основною ударною силою попереду був габаритний Пфайфер, який активно вів боротьбу в атаці.

Та всі дії команд були зосереджені на підступах до воріт. Лопухівці зуміли в середині таймі провести декілька небезпечних атак. На 25-ій хвилині Молодик вискочив один на один та Ціптак врятував свої ворота. За мить Молодик пробив з 24 метрів, повз ворота. На 27-ій хвилині пробивав інший нападник тячівців Костяк з 22 метрів, голкіпер на місці.

На 50-ій хвилині Пфайфер ударом зі штрафного з лівого флангу влучив у ближню стійку. За п’ять хвилин Андрій потужно приклався з 15 метрів, Косюк відбиває кулаками. На 57-ій хвилині центрбек Теслович пройшов з м’ячем вперед і завдав дальнього пострілу - повз ціль.

Мукачівці відповіли одразу ж ударом Комлика справа, не точно. В наступній атаці Федорці пробив з 15 метрів, мимо. Доля поєдинку була вирішена на 65-ій хвилині, коли Молодик вивів Бодню на воротаря, Ціптак разом із захисником відбились та Молодик був першим на добиванні і відправив м’яч у сітку з 10 метрів – 1:0.

Всі атаки мукачівців доволі легко гасились обороною Брустурів, які не забували втікати у контратаки. На 37-ій хвилині Молодик зіграв на підборі після подачі кутового і пробив з 18 метрів, але повз ворота.

Кольчинці догравали останні сім хвилин у меншості, через травму Пфайфера. Вже у додатковий час Матвієнко подав зліва, Чепа пробивав головою, але над воротами. 

Команда Івана Фабриція завдяки більш злагодженим діям на полі домоглась позитивного результату і рухається на зустріч «Зірці».


ФК «Брустури» (Лопухово) – ФК «Кольчино» – 1:0

Голи: Молодик, 65.

Брустури: Іван Косюк, Петро Костяк, Михайло Бабинець, Василь Горкавчук, Ян Змикало, Михайло Куцин,  Іван Молодик, Петро Теслович, Богдан Бігун, Валерій Бодня, Михайло Бурса.
Тренер – Іван Фабрицій.

Кольчино: Юрій Ціптак, Юрій Чепа, Крістіан Волошин, Євген Кізима, Олександр Комлик, Сергій Матвієнко, Роман Неделюк, Максим Печора, Андрій Пфайфер, Андрій Стецо, Іван Федорці.
На заміну виходили: Юрій Волошин, Ярослав Кочубей.
Тренер – Юрій Стець.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 1467 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: