Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Булеца та Русин тріумфують у ДЮФЛУ U-17
09:03
Булеца та Русин тріумфують у ДЮФЛУ U-17
Команда найстаршої за віком академічної групи академії «Динамо» (U-17) стала чемпіоном ДЮФЛ України в сезоні 2015/16.

Булеца та Русин тріумфують у ДЮФЛУ U-17 У Львові в стартовому матчі фінального турніру ДЮФЛУ U-17 «Динамо» перемогло «Карпати» 2:0. Результативною стала комбінація на 48-й хвилині. Невтомний Сергій Булеца пройшов по правому флангу, віддав передачу в центр на Владислава Наумця, який без шансів для воротаря пробив з центру штрафного майданчика. 

Обидва закарпатці вийшли в старті. Едгар Русин був замінений на 78-ій хвилині, а Булеца на 70-ій.

У другому турі ДЮФЛУ U-17 «Динамо» зіграло 1:1 із запорізьким «Металургом». Булеца і Русин відіграли на полі весь матч.

У третьому матчі групи «Динамо» перемогло моршинську «Скалу» 3:0 і зайнявши перше місце в групі «А» вийшло в півфінал турніру. В цій грі активним був атакуючий півзахисник киян Сергій Булеца. Він вміло розганяв атаки, підключав фланги. На 44-й хвилині Булеца подав з кутової позначки, а Козиренко «пірнувши» між захисниками вколотив м'яч у ворота. 

Стандартні положення в цій зустрічі стали головним козирем динамівців. На 65-й хвилині до подачі з кутового підключився захисник Едгар Русин, ставши королем «другого поверху» і довівши рахунок до крупного. Були в кінцівці моменти у Янакова та Булеци, але рахунок більше не змінився. 

У півфінальному матчі ДЮФЛУ (U-17) «Динамо» перемогло «УФК-Карпати» 4:0, вийшовши у фінал престижного турніру. 

На 17-й хвилині підключившийся до атаки центральний захисник Едгар Русин зробив навісну передачу в центр штрафного, де Денис Янаков у високому стрибку зустрівся з м'ячем і головою пробив у самісінький кут. Закараптці вийшли в основі, Булеца зійшов з поля на 77-ій хвилині. В стані суперника весь матч відіграв ужгородець Олексій Сич.

У фінальній грі динамівці розгромили львівські «Карпати» 5:0. На 32-й хвилині відзначився Сергій Булеца, ударом головою замкнувши навіс з флангу. Невисокий півзахисник відгукнувся на подачу Дениса Янакова і подвоїв рахунок в матчі.

На 48-й і 53-й хвилинах чудово з-за меж штрафного пробили Булеца та Янаков. А завершальну крапку у матчі, довівши рахунок до 5:0, поставив все той-же Булеца, реалізувавши вихід сам на сам з голкіпером. Третій гол Сергія у фінальному матчі!
 
Що ж до виступів ще одного нашого земляка Олексія Сича у складі «УФК-Карпати», то він у всіх матчах виходив в основі, і лише в першій грі не зіграв до кінця, і був замінений на 84-ій хвилині.

УФК-Карпати спочатку перемогли «Волинь» 2:0, потім «Дніпро» 2:0. У третьому турі вони програли «Шахтарю» 0:1. У півфіналі поступилися «Динамо» 0:4, а в матчі за третє місце знову невдало зіграли з донеччанам 1:3.






 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1474 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: