Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Булеца відзначається дублем у ворота "Карпат" (ВІДЕО)
12:20
Булеца відзначається дублем у ворота "Карпат" (ВІДЕО)
У п'ятницю, 27 квітня, відбувся матч 21-го туру чемпіонату U-19 між київським «Динамо» та львівськими «Карпатами».

Булеца відзначається дублем у ворота
Команди зустрілися на полі навчально-тренувальної бази «Динамо» (Київ) у Чапаївці.
 
На останній хвилині першого тайму Максим Дерман порушив правила у своєму штрафному майданчику проти Євгенія Ісаєнка, за що арбітр призначив пенальті у ворота гостей. Владислав Наумець скористався цією можливістю вивести свою команду вперед у рахунку та з 11-ти метрів поцілив у ворота львівської команди. На перерву команди пішли із рахунком 1:0 на користь господарів поля.
 
А вже на другій хвилині другого тайму Сергій Булеца подвоїв перевагу київського «Динамо». Виконуючи штрафний, Булеца красивим ударом вразив ворота львівських «Карпат» і зробив рахунок 2:0.
 
На 51-й хвилині «Карпатам» вдалося зменшити відставання. Владислав Кучерук парирував удар Ростислава Ляха з правого флангу, після чого м'яч влучив у Тараса Дмитрука і залетів у ворота «Динамо». Таким чином рахунок став 2:1 на користь «біло-синіх».
 
У середині другого тайму Сергій Булеца оформив дубль. Булеца отримав м'яч на правому фланзі від Євгенія Ісаєнка та з гострого кута, пробивши повз голкіпера, вразив ворота «Карпат», чим збільшив перевагу своєї команди - 3:1. Пізніше Сергій намагався ще раз відзначитись у воротах суперника, але м'яч пролетів вище воріт.
 
«Карпати» також більше не відзначались голами, до того ж не сприяли цьому вилучення двох гравців львівської команди - Петра Харжевського і Ореста Панчишина. Ще один закарпатець, воротар львів'ян Михайло Готра, у цій грі залишився у запасі.
 
Тож матч завершився перемогою «Динамо» над львівськими «Карпатами» із рахунком, встановленим на 63-й хвилині поєдинку - 3:1.
 
 
27.04.2018. НТБ «Динамо» (Київ) у Чапаївці
 
Чемпіонат U-19. 21-й тур.
 
«Динамо» - «Карпати» - 3:1 (1:0)
 
Голи: Наумець (45, пенальті), Булеца (47, 63), Дмитрук (51, автогол).
 
«Динамо» (Київ): Кучерук, Дмитрук, Попов, Сирота, Малишкін, Ващишин, Булеца, Наумець (Надольський, 76), Мащенко (Волошин, 80), Янаков (Бодня, 85), Ісаєнко (Лига, 80).
 
«Карпати» (Львів): Артим, Степанчук, Харжевський, Дерман, Веремієнко, Слива, Желізко, Рудюк (Панчишин, 46), Ременюк (Кос, 65), Лях (Дудинський, 75 (Нестерук, 81)), Пецків (Руніч, 78).
 
Попередження: Слива (5), Желізко (30), Панчишин (57), Харжевський (69).
 
Вилучення: Харжевський (75), Панчишин (78).
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 748 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: