Головна » Усі публікації » у світі » Булеца забиває, а "Динамо" U19 нокаутує "Ювентус" U19 (ВІДЕО)
17:16
Булеца забиває, а "Динамо" U19 нокаутує "Ювентус" U19 (ВІДЕО)
Закарпатці Сергій Булеца та Руслан Нещерет прийняли активну участь у перемозі над однолітками із Турину.

Булеца забиває, а
Підопічні Ігоря Костюка видали відмінний перший тайм. На досить важкому полі кияни продемонстрували високу фізичну готовність, хорошу командну та індивідуальну гру. Особливо виділялися Георгій Цітаішвілі і Артур Ващишин.
 
Перший просто таки замучив італійську оборону індивідуальними діями, а другий відзначився націленістю на ворота суперника. Саме Ващишин і відкрив рахунок в матчі вже на 6-й хвилині гри. Артур вчасно нагодився до дальній стійці і з близької відстані увігнав м'яч у ворота туринців - 1:0.
 
У другому таймі гра лише спочатку дещо вирівнялася, але на 56-й хвилині господарі просто зобов'язані були забивати другий м'яч. Однак воротар гостей якимось дивом двічі зреагував на удари в упор Артема Шулянского.
 
Після цього динамівці мали ще кілька шансів подвоїти свою перевагу, однак вдалося це зробити тільки на 70-й хвилині. Сергій Булеца більярдним ударом від стійки поклав м'яч в ворота Леонардо Лорія.
 
А останню крапку в матчі поставив Денис Попов, який під завісу матчу головою вколотив м'яч у сітку воріт Ювентуса.
 
3:0 - впевнена перемога юних динамівців, які вийшли в 1/8 Юнацької ліги Європи.

 
20.02. 2019. Юнацька ліга УЄФА. Стиковий матч за вихід в 1/8 фіналу
 
Динамо U-19 - Ювентус U-19 - 3:0 (1:0)
 
Голи: Ващишин (6), Булеца (70), Попов (85).
 
Динамо U-19: Нещерет, Белошевскій, Вівчаренко, Ісаєнко, Булеца (Надольский, 83), Цітаішвілі (Волошин, 90), Сирота, Шулянскій (Ванат, 86), Попов, Ващишин (Михайленко, 87), Скорко.
 
Ювентус U-19: Лорія, Роса (Леоне, 68), Анцорін (франкофонте, 84), Макун, Фаджолі, Морроне (Маркович, 60), Петреллі, Морено, Ніколуссі-Кавілья, Капелліні (Івер, 84), Портанова.
 
Попередження: Вівчаренко (61) - Капеллліні (36)

 
Нагадаємо, жеребкування 1/8 Юнацької ліги УЄФА відбудеться 22 лютого в Ньоні о 15.00 за київським часом. Одночасно буде проведено жеребкування і інших стадій турніру, аж до фіналу.
 
Відзначимо, що півфінали і фінал турніру пройдуть на стадіоні Коловре саме в Ньоні.
 
 
Категорія: у світі | Переглядів: 727 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: