Головна » Усі публікації » у світі » Булеца забиває Чорногорії і виходить до еліт-раунду чемпіонату Європи
10:33
Булеца забиває Чорногорії і виходить до еліт-раунду чемпіонату Європи
Вчора закарпатці у складі збірних різних вікових категорій перемагали своїх суперників.

Булеца забиває Чорногорії і виходить до еліт-раунду чемпіонату Європи
Юнацька збірна команда України, сформована з гравців 1999 року народження, розгромила однолітків з Чорногорії з рахунком 4:0 та пробилася до еліт-раунду чемпіонату Європи 2018/2019 років.
 
Підопічні Олександра Петракова, які у двох попередніх матчах відбору мінімально переграли албанців (1:0) та здолали опір норвежців (2:1), цього разу майже в одні ворота переграли представників Балкан.
 
Цікаво, що «синьо-жовті» реалізували майже усі гольові моменти, які створили протягом матчу. Побиття чорногорців почалося з голу Сергія Булеци на 18-й хвилині.
 
Таким чином, українська збірна із стовідсотковим показником, а саме трьома перемогами у трьох матчах, дев’ятьма очками та різницею забитих і пропущених м’ячів 7:1 посіла перше місце у 12-й відбірковій групі. Другу позицію зайняла команда Норвегії, яка в останньому турі камінь на камені не залишила від однолітків з Албанії – 7:1.
 
Юнацька збірна команда України, сформована з гравців віком до 17 років, із впевненої перемоги стартувала у кваліфікаційному раунді чемпіонату Європи 2017/2018 років. У матчі з господарями змагань, командою Болгарії, «синьо-жовті» забили три «сухих» м’ячі. В основі вийшов закарпатський захисник Крістіан Біловар і провів весь матч на полі.
Категорія: у світі | Переглядів: 1062 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: