Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Булеца забиває дублерам "Карпат" (ВІДЕО)
09:19
Булеца забиває дублерам "Карпат" (ВІДЕО)
У суботу, 12 травня, відбувся матч 31-го туру чемпіонату України U-21, в якому Львівські «Карпати» взяли київське «Динамо» на стадіоні «Україна».

Булеца забиває дублерам
Всі три попередніх протистояння зелено-білих з біло-блакитними в рамках нинішнього чемпіонату U-21 завершувалися внічию. У матчі 31-го туру мирова була категорично невигідна жодному із суперників: карпатівці відчайдушно намагаються повернути бронзове місце, динамівці - не відпустити Шахтар
 
Нічиєї не сталося, хоч перший тайм і закінчився по нулях. Зате після перерви господарі за одну 10-хвилинку забили два голи (другий з пенальті) і геть позбавили киян можливості повернути собі перше місце. 

Але все ж на третій доданій хвилині до основного часу другого тайму «Динамо» змогло зменшити відставання. Після навісу від партнера по команді з лівого флангу Сергій Булеца головою пробив у створ воріт «Карпат», але голкіпер парирував удар. М'яч знову потрапив до Булеца - і Сергій скористався другим шансом, з лінії воротарського майданчика вразивши лівий кут воріт львівської команди.

Серед інших закарпатців у цьому турі свалявець Олександр Глагола провів весь матч за гірників проти Олександрії, поступившись 0:1. За дублерів Олімпіка відзначився Владислав Апостолюк, який тривалий час виступав за мукачівців, гра з Чорноморцем у підсумку завершилась 3:3.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 672 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: