Головна » Усі публікації » у світі » Булеца забиває туркам і крокує до півфіналу Євро-2018 (U-19)
22:05
Булеца забиває туркам і крокує до півфіналу Євро-2018 (U-19)
Українська юніорська збірна завдяки голу закарпатця завершує груповий турнір на першому місці.

Булеца забиває туркам і крокує до півфіналу Євро-2018 (U-19)
Сьогодні, 23 липня, збірна України U-19 провела завершальну гру групового етапу фінальної частини Євро-2018. Уже на 8-й хвилині спрацювала динамівська зв'язка: Цітаішвілі віддав, а Булеца забив. І, як виявилося, цей гол став єдиним у цій зустрічі, що дозволило синьо-жовтим посісти перше місце у своїй групі. Тепер у півфіналі турніру 26 липня команда Олександра Петракова зустрінеться зі збірною Португалії. Але найголовніше — наша команда здобула путівку на чемпіонат світу (U-20), який відбудеться наступного року в Польщі.
 
У попередній грі з англійцями, з якими наші хлопці звели матч в нічию 1:1, Булеца також був одним з найактивніших біля чужих воріт і мав мімнум три відмінні нагоди, щоб принести перемогу українцям, але як бачимо, він приберіг гол на останній матч із збірною Туреччини.
 
В іншому матчі групи Франція вщент розгромила англійців 5:0, діючих чемпіонів континенту, і з другого місця дісталась півфіналу, де зіграє з італійцями.
 
Раніше повідомлялось, що півзахисник Динамо і збірної України U-19 Сергій Булеца потрапив в сферу інтересів Фенербахче, повідомляє Milliyet.com.tr.
 
Скаут турецького клубу переглядав українця в стартовому матчі збірної України U-19 на Євро-2018 проти Франції (2: 1). Саме 19-річний футболіст записав на свій рахунок переможний гол на 86-й хвилині зустрічі, майстерно реалізувавши контратаку.
 
За інформацією видання, скаут в своєму звіті зазначає, що молодий хавбек грає в стилі півзахисника Реала і збірної Хорватії Луки Модріча. У минулому сезоні Сергій Булеца виступав за Динамо U-19 (7 матчів, 4 голи) і Динамо U-21 (21 матч, 4 голи).
 
Україна — Туреччина 1:0
 
Гол: Булеца (8, Цітаішвілі).
 
Україна (U-19): Кучерук, Миколенко, Бондар (к), Попов, Корнієнко, Хахльов, Дришлюк, Сафронов, Цітаішвілі (Бєляєв, 61), Булеца (Ременюк, 72), Супряга (Кулаков, 90).
 
Туреччина (U-19): Дадакденіз, Йилмаз, Гюней, Сануч, Четін (Каракаш, 46), Гюнеш, Гючтекін (к), Октай (Акташ, 86), Сінік (Кутуджу, 72), Ялчин, Гючлю.

Категорія: у світі | Переглядів: 831 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: