Головна » Усі публікації » у світі » Булеца зіграв у Мілані і вирушив до лав збірної
13:47
Булеца зіграв у Мілані і вирушив до лав збірної
Закарпатський атакувальний півзахисник відіграв весь матч юнацької Ліги чемпіонів проти міланського "Інтера".

Булеца зіграв у Мілані і вирушив до лав збірної
Динамо U19 зіграло внічию з однолітками з Інтера в рамках першого раунду Юнацької Ліги УЄФА.
 
Причому київська команда вела по ходу зустрічі з рахунком 2:0. На 10-й хвилині рахунок відкрив Георгій Цітаішвілі, точно пробивши по воротах після навісу з лівого флангу від Малишкіна, якому у свою чергу асистував Булеца.
 
Міг Булеца і сам забивати на 66-ій хвилині, однак після прострілу Цитаішвілі з правого флангу опинившись сам з м'ячем перед воротами та встигнувши пробити - м'яч влучив у поперечину!
 
У другому таймі перевагу киян ударом головою подвоїв Микола Шапаренко. І тут не обійшлось без закарпатця, який з лівого краю віддав на Янакова у штрафну, який і навісив на Шапаренка.
 
Але потім Динамо пропустило два швидких голи: спочатку Андреа Пінамонті реалізував пенальті, "зароблений" тим же Шапаренком, а через дві хвилини точним ударом відзначився Йенс Одгард, встановивши остаточний рахунок у матчі - 2:2.
 
Матч-відповідь відбудеться 18 жовтня в Києві.

 
«Інтер» - «Динамо» 2:2
 
Голи: Пінамонті, 69 (з пенальті), Одгор, 71 - Цітаішвілі, 10, Шапаренко, 67
 
«Інтер»: Джекіч, Сала (Дзаппа, 63), Ломбардоні, Вальетті, Ванхойсден (Нолан, 41), Дзаньоло, Рада, Скіра (Ровер, 33), Еммерс, Одгор, Пінамонті.
 
«Динамо»: Кучерук, Дубінчак, Миколенко, Малишкін, Булеца, Цітаішвілі (Мащенко, 75), Козиренко (Ісаєнко, 81), Калюжний, Шапаренко, Білошевський (Приходько, 70), Янаков.
 
Попередження: Шапаренко (26), Білошевскій (37), Одгор (61), Ломбардоні (81).
 
Вже сьогодні, 28 вересня, Сергій Булеца відбуває у стан збірної України U19, де розпочинає підготовку до старту у відборі ЧЄ-2018. За результатами жеребкування збірна України U-19 потрапила до групи зі збірними Албанії, Норвегії та Чорногорії. Господарями міні-турніру, з якого до наступного етапу пройдуть дві команди, стане збірна Албанії, куди українці відправляться 2 жовтня. Напередодні вильоту, 30 вересня, «синьо-жовті» зіграють контрольний матч з аматорським колективом.
Категорія: у світі | Переглядів: 1192 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: