Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "BUSINESS CUP 2017". Півфінали
18:12
"BUSINESS CUP 2017". Півфінали
На цьому тижні визначились фіналісти турніру "BUSINESS CUP 2017".

20 березня, в рамках турніру аматорських команд «BUSINESS CUP 2017», відбулася перша півфінальна гра. Путівку до фіналу розіграли: ФК «Енергетик» та ФК «Беркут».
 
Вже на п’ятій хвилині рахунок відкрив гравець ФК «Енергетик» Василь Росул, примусивши суперників закрити лінію оборони. ФК «Беркут» пішли в наступ, гра набула напруженого характеру та проходила у високому швидкісному темпі. Не витримували й нерви футболістів. Гравці балансували на грані дозволеного футбольними правилами, судді фіксували декілька порушень, але штрафні удари не приносили результату.
 
Натиск ФК «Беркут» на минулорічного чемпіона ФК «Енергетик» завершився ударом у відповідь на 32 хвилині матчу. Відзначився Слава Ганкулич.
 
Основний час команди так і завершили з нічийним рахунком: 1:1, і лише серія дванадцятиметрових ударів визначила фіналіста турніру. Завдяки голкіперу, та з допомогою футбольної фортуни, перемогу за путівку до фіналу здобув ФК «Беркут». Серія пенальті принесла перемогу ФК «Беркут» - 3:2
 
ФК «Енергетик» боротиметься з третє місце у турнірі, а ФК «Беркут» отримав шанс стати володарем Кубку турніру «BUSINESS CUP 2017»
 
Друга пара команд-півфіналістів розіграла сьогодні, 21 березня, путівку до фіналу. У вирішальному поєдинку зустрілися: ФК «Ліка» - ФК «Алекс».

Рівні за силами команди подарували вболівальникам справді видовищну гру: з високим темпом та різноманітними технічними комбінаціями. Рахунок на 12 хвилині гри відкрила ФК «Ліка», відзначився Михайло Калій. Вже на 19-тій хвилині ФК «Алекс» зрівняв рахунок, м’яч забив Василь Луца.
 
Вирівнявши позиції, команди пішли в наступ з новими силами. Проте визначальним став невдалий технічний момент, який призвів до пенальті на користь ФК «Алекс». Переможний м’яч у ворота суперника з дванадцятиметрової позначки на 29 хвилині забив Михайло Куцкір.

Нагадаємо, фіналіста з першої пари півфіналістів визначила серія пенальті, яка принесла перемогу ФК «Беркут». Таким чином, за Кубок турніру «BUSINESS CUP 2017» боротимуться: ФК «Беркут» - ФК «Алекс». Бронзові нагороди розіграють: ФК «Ліка» - ФК «Енергетик»

смт. Кольчино

ФК «Ліка» - ФК «Алекс» 1:2
 
Голи: Михайло Калій (12), Василь Луца (19), Михайло Куцкір (26, пенальті)
 
ФК «Ліка»: Ернест Нусер, Михайло Калій, Роланд Андрела, Станіслав Токар, Михайло Тарахонич, Олександр Балаж, Морон Сергій, Роланд Татинець
ФК «Алекс»: Михайло Янкович, Олег Козуб, Михайло Трухан, Крістіан Попик, Василь Луца, Василь Ковтун, Михайло Куцкір

Яскравою, емоційною та до останньої секунди – такою видалася гра за п’яте місце в рамках турніру аматорських команд «BUSINESS CUP 2017». На зеленому газоні змагалися команди: ФК «Статус» та ФК «М Сіті»
 
Обидві команди наполегливо пробиралися до воріт суперника. І якщо хтось з глядачів сподівався побачити статистичний поєдинок за відомо непризове місце, то він помилився. А насправді, перемогла любов до футболу, спортивний азарт, який стимулює гравців до перемоги.
 
Рахунок відкрив ФК «Статус» на шостій хвилині матчу. А вже на 11 та 13 хвилині поєдинку вперед виходить ФК «М Сіті». У другому таймі ворота Віктора Багина атакували гравці «Сатутсу», їм вдалося реалізувати 2 гольові моменти наприкінці гри.
 
Таким чином, поєдинок за п’яте місце завершився з рахунком5:3 на користь ФК «М Сіті».
 
ФК «М.Сіті» - ФК «Статус» 5:3
 
Голи: Євген Чекан (6), Роман Осташ (11), Ерік Фехтел (13, 31), Анатолій Киян (26), Павло Смолін (39)
 
ФК «Статус»: Юрій Бубряк, Олексій Лунгу, Сергій Сисенко, Омелян Матола, Андрес Прусіс, Євген Чекан, Василь Шелельо
 
ФК «М.Сіті»: Віктор Багин, Євген Кукрі, Анатолій Киян, Роман Осташ, Артур Коваль, Володимир Кунор, Віктор Вакулюк, Павло Смолін

 
Двобій команд-новачків за сьому сходинку турніру аматорських колективів «BUSINESS CUP 2017» відбувся сьогодні, 21 березня. На футбольному полі зустрілися ФК «Паланок» та ФК «Епіцентр К».
 
Якщо на початку турніру ФК «Паланок» вигдялав незіграним, а ФК «Епіцентр К» - то вигравав, то пропускав з великим відривом від суперника, то на фініші змагань обидва колективи суттєво додали у професійності. Матч за сьоме місце став справжнім подарунокм для вболівальників: швидкісний, з рядом ефектних технічних моментів. Але переможець – тільки один, і фортуна сьогодні посміхнулася команді з Паланку.
 
ФК «Паланок» - ФК «Епіцентр К» 8:1
 
Голи: Роланд Шольц (10,18,23), Річард Шольц (16,39), Владислав Васильєв (31, 35), Михайло Симодейко (7), Олександр Горський (12)
 
ФК «Паланок»: Любомир Осташ, Владислав Васильєв, Михайло Симодейко, Річард Шольц, Роман Шольц, Ерік Хімінець, Олександр Гербер, Едгар Гельмеці, Михало Мучичко, Василь Гомба, Добош Юрій, Василь Фізер.
 
ФК «Епіцентр К»: Анатолій Шпаківський, Юрій Пічкар,Олександр Горський, Олександр Бабинець, Юрій Веча, Василь Папп, Андрій Лендєл
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 975 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: