Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "BUSINESS CUP 2017": відбулась робоча зустріч учасників турніру
12:10
"BUSINESS CUP 2017": відбулась робоча зустріч учасників турніру
Підготовка до проведення турніру «BUSINESS CUP 2017» серед команд аматорів триває.

Так, 22 лютого, відбулася перша робоча зустріч представників команд та членів організаційного комітету.

Як зазначив засновник турніру та виконавчий директор ФФЗ Едуард Ілтьо, подання заявкових листів для участі у турнірі оргкомітет продовжив до 27 лютого, але основний склад учасників турніру вже визначено.

Під час сьогоднішньої зустрічі обговорили основні засади Регламенту, врахувавши досвід з дебютного турніру, який відбувся у Мукачеві минулого року.

Так як матчі проводяться на міні полях зі штучним покриттям, оргкомітетом було прийнято рішення про кількісний склад команд, оптимальний для безпечної гри в даних умовах: це формат «4+1» (чотири гравці та голкіпер). Поєдинки триватимуть по 20 хвилин 2 тайми.

Присутній на зібранні арбітр ФІФА Ярослав Козик, який є одним з ініціаторів започаткування турніру, ознайомив представників команд з суддівським складом, який працюватиме на змаганнях. Також Ярослав Козик наголосив на основних принципах, якими у прийнятті рішень керуються рефері.

Говорили й про проблемні моменти, які супроводжують підготовку до турніру. Основною проблемою є недостатня кількість футбольних майданчиків.

Фото 2 - «BUSINESS CUP 2017»: представники команд провели першу робочу зустріч

























 

Система проведення турніру передбачає груповий етап – це одночасна гра команд, що входять до складу групи. Тому величезною проблемою є оренда футбольних майданчиків. У Мукачеві їх дуже обмежена кількість, і всі вони задіяні на 100%, - коментує Едуард Ілтьо, - оргкомітет розглядає оренду міні-полів у Мукачівському районі, але навіть такі рішення є проблематичні. То ж, головний ворог проведення подібних турнірів – це слабо розвинена спортивна інфраструктура міста.
 
По при все, зустріч з представниками команд була конструктивною та з оптимістичним настроєм. Учасники змагань минулого року ділилися враженнями, згадували дотепні моменти та намагалися прогнозувати майбутні баталії на зеленому газоні.
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 982 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: