Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" мінімально перемагає "Боржаву" (ФОТО)
20:13
"Бужора" мінімально перемагає "Боржаву" (ФОТО)
В дербі Іршавського району все вирішив один влучний постріл господарів.

Іршавці були налаштовані здобути першу перемогу у першому колі, та ще й з над принциповим суперником. У стартовому складі вийшли двоє новачків з Ужгородщини Мицик та Корпош, які розпочали гру у захисті.

Господарі з перших хвилин виглядали більш впевненіше, маючи відчутну територіальну перевагу. Вони будували атаки одну за одною Так Довгінко вибігав на ворота та Погайда вчасно вийшов з воріт. Більшість атак йшла через правий фланг. Горзов подав, а Довгінко бив у падінні через себе, але воротар забирає.

Довжанці лише на 10-ій хвилині змогли провести осмислену атаку. Сурмач пройшов лівим краєм, віддав у центр на Михайла Батрина, який пройшов двох захисників і пробив з 18 метрів, Ігнатишин впіймав цей удар.

Одразу після цього гості мали ще декілька нагод. Штрафний удар з лівого краю взявся пробивати Михайло Батрин, та воротар відбив у ближньому куті. Ярослав Батрин пристрілювавсяз 20 метрів, але вище.

У відповідь Бровді також пробив з середньої дистанції по центру, Погайда зіграв надійно. Справді гаряче стало на 15-ій хвилині після подачі кутового іршавцями. Мицик подав, Погайда зіграв на виході, однак вибив вгору, м’яч повернувся у штрафну, де декілька спроб забити заблокували захисники, а удар пройшов повз ворота.   

В середині тайму Іван Ільницький пробивав з 25 метрів, але над воротами. Кращу можливість не використав Бровді, який з 16 метрів намагався обвідним ударом поцілити у дальній кут, але воротар відбив.

На 25-ій хвилині Бізіля пройшов правим краєм і подав у штрафну, де Довгінко з семи метрів пробив головою, але влучив у перекладину. Боржавці виглядали вкрай слабо, лише час від часу вибігаючи в контратаки.

Після сонячного першого тайму, другий пройшов у супроводі дощу, а подекуди і зливи. Це відобразилось на грі, моменти виникали дуже рідко.

Синьо-білі після перерви трохи вирівняли гру, яка проходила переважно у центрі поля. Бужорці не маючи змоги наблизитись до воріт пробивали здалеку. Бровді бив з 22 метрів, кіпер на місці. В ході швидкої атаки Бровді виводить на ударну позицію Сухана, але той б'є не точно.

Впродовж всієї гри гостьовий фан сектор активно підтримував свою команду. Близько 15 вболівальників, один з яких з барабаном, продемонстрували як треба підтримувати своїх футболістів. З часом місцеві глядачі також заводились і гучно вболівали за своїх, намагаючись перекричати гостей. Таке не часто можна побачити на закарпатських стадіонах.     

На 70-ій хвилині Корпош, який у другому таймі став гарти у нападі, з розвороту пробив з 22 метрів, та м’яч пройшов біля стійки. У гостей можна згадати лише комбінацію за участі Батринів – Ярослав асистував Михайлу, та удар останнього пройшов вище.

На 78-ій хвилині стандарт з 40 метрів взявся пробивати Симканич  та Боржаву врятували стійка. За дві хвилини іршавці заробляють ще один штрафний, тепер вже за 19 метрів від воріт. До м’яча знову підходить Симканич і пробиває точно під перекладину – 1:0.

В останню п’ятихвилинку господарі не дали супернику нічого створити. В додатковий час після подачі корнера Михайло Ільницький зіграв на підборі і пробив з 20 метрів, але воротар забрав.

Тож чергове іршавське дербі закінчилось дебютною перемогою Бужори, яка залишила останню сходинку.
 
 
Арбітр – Сергій Дребужан
Асистенти – Олександр Рошко, Василь Федак
Делегат матчу – Василь Попович
 
м. Іршава, стадіон «Авангард», глядачів 300
 
ФК «Бужора» Іршава – ФК «Боржава» Довге 1:0

Голи: Симканич, 85.

Бужора: Василь Ігнатишин, Іван Ільницький, Ярослав Сухан, Михайло Бізіля, Василь Симканич, Ярослав Горзов (Михайло Ільницький, 62), Іван Бровді, Іван Довгінко (Олександр Совтан, 79), Назар Бобик (Василь Ільницький, 68), Ігор Мицик, Іван Корпош.
Запасні: Мирослав Ломага, Михайло Головчак.
Тренер – Іван Ільницький.

Боржава: Михайло Погайда, Михайло Батрин, Вячеслав Шуста (Назарій ЦІсельський, 76), Віктор Ганчич, Віталій Сурмач, Іван Бурч, Віктор Ловга, Ярослав Батрин, Юрій Кузьма, Іван Штефко, Василь Урста.
Запасні: Василь Шандра, Роман Бобир, Ярослав Шандра.
Тренер – Василь Фірка.
 
Попередження: Бізіля, 40 – Ловга, 36, Бурч, 75, М. Батрин, 90.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1275 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: