Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" не без труднощів перейшла "Карпати"
09:37
"Бужора" не без труднощів перейшла "Карпати"
У передостанньому турі іршавська «Бужора» зустрічалася з рахівськими «Карпатами».

«Бужора», як чинний чемпіон продовжує боротьбу за збереження титулу з ФК «Хуст» та виноградівським «Севлюшем», тож для господарів було важливим не втратити перемогу вдома з «Карпатами». 

Відповідальність за результат насамперед психологічно тиснула на іршавчан, а от «карпатівці» почувалися доволі розкуто. Вже на 6-й хвилині матчу гості організували швидку контратаку через правий фланг, звідти пішла передача на дальню стійку, ані воротар, ні захисник не змогли перервати політ м’яча, а от нападник «Карпат» прийняв круглого, будучи під доволі гострим кутом, підробив собі під праву й пробив повз кіпера у дальній кут – вийшло вдало – 0:1. 

Для господарів цей гол став неприємною несподіванкою, певний час підопічні Івана Білака ніяк не могли знайти свою гру. Десь в середині тайму іршавчани зуміли зібратися: двічі після флангових прострілів на ударну позицію виходили гравці «Бужори» Богдан Котляр зумів головою замкнути передачу з лівого флангу і переправив м’яч в сітку воріт, однак, за мить до цього він опинився в офсайді. Невдовзі після серії відскоків та рикошетів знову пробивав Котляр, але знову він в офсайді. На 37-й хвилині Річард Шольц перехопив мяч в центральній частині поля змістився вправо і покотив круглого під удар Сергію Яцкулинцю, той не схибив і відновлює паритет – 1:1. 

До перерви в господарів вийшла ще одна атака – після виконання штрафного Іваном Вежделом Сергій Яцкулинець знову забіг в офсайд. Далі ж поле через травму покинув один з кращих гравців в складі «Карпат» Андрій Мерцин, і команди пішли на перерву.

Друга половина гри вже проходила за переваги господарів, «Карпати» ж обрали тактику гри від оборони.  На 50-й хвилині Сергій Яцкулинець зумів вийти на ударну позицію зблизився з воротарем, та задалеко відпустив м’яч і не зумів переграти досвідченого Андрія Ізая. Через 4 хвилин знову господарі не змогли реалізувати свою нагоду – Андрій Ізай виконує черговий сейв. Лише на 62-й хвилині екс-гравець Карпат Річард Шольц перехопив передачу перед карним майданчиком «Карпат» прокинув м’яч повз оборонців і другим дотиком спрямував його в дальній кут – 2:1. 

Напруга в матчі тривала до останніх хвилин, темп гри дещо знизився й господарі більше грали на утримання переможного результату, з чим вони успішно справилися. Тож важка перемога, й інтрига в боротьбі за чемпіонство триватиме до заключного туру. 


Стадіон м. Іршава 
Глядачів: 500

ФК «Бужора» (Іршава) – СК «Карпати» (Рахів) – 2:1 (1:1)

Голи: Сергій Яцкулинець, 37; Річард Шольц, 62 – Андрій Мерцин, 6.

«Бужора»: Русин, Веждел, Яцкулинець (Ломага М.85), Качур, Шольц (Чізмар 65), Богович, Ломага (к), Кохан, Бандурович, Івашко (Росул 80), Котляр.
Запасний: Йовбак.
Тренер: Іван Білак

«Карпати»: Ізай, Тимочук, Романюк, Вішован, Микуличинський Ю (к)., Микуличинський І., Лабяк, Мачек, Шемота (Брана 28), Мерцин (Титор 55), Яремчук.
Запасні: Гальчак, Боднар.
Тренер: Андрій Панасюк

Попередження: Річард Шольц, 20; Анатолій Богович, 21; Ерік Івашко, 35 – Іван Микуличинський, 16; Василь Мачек, 63; Василь Титор, 71.
Семен Михайлик
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 735 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: