Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" переграє середнянців (ФОТО)
17:48
"Бужора" переграє середнянців (ФОТО)
Іршавська команда завдяки звитязі в Ужгороді продовжує свій шлях вгору.

До цього матчу гості підійшли без братів Шольців та лідера захисту Старости. Середнє вийшло без суттєвих втрат і вже на старті отримали чудову можливість вийти вперед, коли Джанда здійснив перехоплення і вийшов віч-на-віч з голкіпером, але переграти його не зумів. Через хвилину Едгар Русин ударом зі штрафного змусив попрацювати свого тезку у воротах.

Після стартової активності господарів ініціатива з часом перейшла до команди Білака і вже вони створювали гострі моменти. На 6-ій хвилині Качур отримав можливість пробити з 14 метрів, але над воротами. На 15-ій хвилині іршавський бомбардир приклався вже з 20 метрів, поціливши точно в дев’ятку, Гречка здійснив ефектний сейв.

На 21-ій хвилині гості втілили у гол звичайний стандарт – Хоменко подав корнер, а Качур на ближній стійці пробив головою – 0:1.

Певний час на полі тривала обопільна щільна боротьба, без загострень. Лише на 41-ій хвилині Качур відкинув Бандуровичу під удар й Іван з 22 метрів влучив у стійку. Середнянці відповіли ударом зі штрафного з 19 метрів від Трухана, однак Русин зловив.

У другому таймі синьо-білі також виглядали більш впевнено на полі. В одному з епізодів Яцкулинець прострілив зліва, Мудра трохи не встиг на дальній стійці замкнути. На 50-ій хвилині Сергій вже сам пробив з 15 метрів, але не точно. 

На 56-ій хвилині господарі розіграли стандарт і Русин пробив з 20 метрів, м’яч рикошетом від захисника йде над поперечкою. На 60-ій хвилині Веждел вивів Бобика практично один в один, але Назар пробив повз рамку. За хвилину Бобик добряче приклався з 25 метрів, круглий йде поруч з стійкою.

На 65-ій хвилині Габовда потужно вистрілив з 20 метрів, воротар парирує. Через п’ять хвилин Медвеєв зліва проривався до воріт у супроводі захисника, який завадив завдати завершального удару з 8 метрів.

На 75-ій хвилині Качур мчав до воріт випереджаючи своїх опонентів, Гречка вийшов з штрафної, щоб нейтралізувати вихід на ворота, відбивши удар форварда та атака не завершилась, другим темпом м’яч відійшов до Яцкулинця, який з 10 метрів пробив у дальній кут – 0:2.

На 81-ій хвилині Веждел виконав подачу з правого флангу, кіпер на виході не дотягнувся до м’яча, який влучив у Скрипа і влетів у ворота – 0:3. Курйозний гол добив господарів.

На завершення матчу підопічні Ковача зуміли провести гол престижу. Це Медведєв взяв гру на себе і за допомогою дриблінгу обійшов декількох суперників, вийшов на одного воротаря і пробив повз нього – 1:3.

Бужора здобуває важливі три очки перед зустріччю у наступному турі із виноградівцями. Середнянці терплять чергову поразку і йдуть далі працювати над помилками, яких було в цьому матчі вдосталь. 


ФК «Середнє» – ФК «Бужора» (Іршава) – 1:3

Голи: Скрип, 81 (автогол), Медведєв, 88 – Качур, 21, Яцкулинець, 75.

Середнє: Ерік Гречка - Сергій Колобов, Мирослав Скрип (Сергій Далекорей, 83), Едгар Русин, Богдан Зуб (Владислав Сердюк, 62) - Віталій Медведєв), Валерій Роля (Ротислав Микла, 85), Іван Ільчук (Олександр Семків, 86), Михайло Трухан (Іван Ковач, 46), Микола Джанда (Юлій Козуб, 76) – Едуард Дзьоба (Тиберій Габовда, 46).
Запасні: Олександр Костик, Олександр Мадяр .
Тренер – Іван Ковач.

Бужора: Василь Русин – Петро Кляп (Василь Кормош, 66), Андрій Ломага, Іван Бровдій, Іван Веждел – Іван Бандурович, Назар Бобик (Михайло Полянський, 73), Сергій Яцкулинець, Олексій Хоменко – Мирослав Мудра (Анатолій Богович, 83), Іван Качур.
Тренер – Іван Білак.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 674 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня  
0
Тарас Галушка повідомте вболівальників про інцидент побиття Гарлача в Рахові бо Федерація замовчує це інцидент, чи Ви тоже не чули нич?:)

الاسم *:
Email *:
كود *: