Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" розбиває ДЮСШ Тячів
09:54
"Бужора" розбиває ДЮСШ Тячів
Матч в Іршаві можна було спрогнозувати, адже зустрічалася команда, яка має певні претензії на призові місця та явний аутсайдер вишки.

Тим не менш, гості показали, що легкою для іршавчан вікторія не буде. Тячівці доволі цупко діяли в захисті й час від часу контратакували зусиллями новачка Євгена Костика та Василя Чигіля. Обидва мали напівмоменти, але Євгену, який отримав вивірену передачу і мав перед собою оперативний простір забракло швидкості, а Чигіля випередив воротар господарів і прибрав м’яч до рук. Ще одну нагоду мали тячівці, коли Батрин змусив оборонця «Бужори» сфолити за метр від власного карного майданчика, однак удар вийшов прямо в гравців господарів, які стояли в стінці.
 
Натомість, господарі подовгу комбінували й на зауваження наставника завдати якнайбільше ударів з будь-якої позиції грали до вірного. Після тривалого розіграшу нападник господарів здавалося вже перекинув кіпера, і пробивав практично у пусті ворота, але другим дотиком спрямував м’яч над поперечиною. Іршавчани мали велику перевагу в володінню м’ячем , свідченням цього є 7 кутових ударів у першій половині тайму, однак усі подачі з цих стандартів виходили на ближню стійку, де м’яч вибивали захисники ДЮСШ.
 
Розв’язка поєдинку наступила в другій половині поєдинку. Господарі свого домоглися після чергового кутового – на подачу в район воротарського майданчика в верховій боротьбі між гравцями команд м’яч влучив в захисника тячівців і зрикошетив у власні ворота. Після цього м’яча гості наче знітилися, а підопічні Михайла Рацина, навпаки, наче піднеслися духом і ще більше почали насідати на володіння Богдана Пунька. На 61 хвилині атака господарів проходить лівим флангом звідки Ломага переправляє на Кохана Станіслава, а той потужно пробиває в ближній кут – без шансів для кіпера.
 
Перевага «Бужори» стає тотальною, тячівці практично повністю відійшли до власної половини і лише віддавали довгі передачі при перехопленні, намагаючись знайти своїх нападників, але оборонці господарів одразу ж перехоплювали їх і знову розпочинали атаку своєї команди. На 73-й хвилині Чізмар Іван, який вийшов на заміну, вирішив пробити метрів з 22, зробив це низом по-під стійку – воротар був безсилим протидіяти цьому удару – 3:0.
 
Підопічні Павла Іванчова стали ще більш спорадично, а наставник «Бужори» випустив на поле свіжих гравців, які ще більше загострили атакувальні дії своєї команди. Так на 80-й хвилині Кинів Василь змусив порушити на собі правила оборонця ДЮСШ у власній штрафній площі. Пенальті виконав воротар «Бужори» Володимир Дядюк – своєрідну дуель воротарів виграв Володимир і робить результат – 4:0. Вже за три хвилини новачок господарів заробляє на собі черговий пенальті і сам же береться за виконання стандарту, однак цього разу воротар тячівців відбиває цей постріл.
 
Лише після цього господарі мали супер нагоду на гол престижу, вертикальну передачу зумів приборкати гравець ДЮСШ, вийшов на оперативний простір і пробив - удар заблокував кіпер, м’яч знову відскочив до нападника тячівців Євгена Костика, той пробиває вдруге по воротах Дядюка, однак знову страж воріт «Бужори» відбиває м’яч, а далі вже його підстраховують оборонці й відводять загрозу від власних воріт. А за хвилину пролунав свисток арбітра, який засвідчив впевнену перемогу «Бужори», до слова, другу поспіль у другій частині сезону, яка дозволила іршавчанам вийти на четверту сходинку в турнірній таблиці.
 
 
Стадіон «Бужора» м. Іршава. Глядачів: 500
 
«Бужора» (Іршава) – ДЮСШ Тячів – 4:0 (0:0)
 
Голи: Кохан 61, Чізмар 73, Дядюк 80 (пен.) - Білей (автогол) 53
 
«Бужора»: Дядюк Володимир, Чубірко Дмитро, Костак Іван, Каганець Юрій, Жуков Дмитро, Ільницький Іван (Кинів Василь 60), Кормош Василь, Кинів Іван (Чізмар Іван, 46), Кохан Станіслав, Ломага Мирослав (Бобик Назар 72), Котляр Богдан (Полянський Михайло 54) .
Запасний: Шкіря Едуард
Тренер: Михайло Рацин
 
ДЮСШ: Пунько Богдан, Пеняк Анатолій, Іванчов Іван, Парада Віктор, Бодня Валерій, Шимон Олександр, Іванчов Олександр, Батрин Михайло, Костик Євген, Павліш Іван (Приходько Петро), Чигіль Василь (Білей Тімур 46).
Запасний: Курманчук Олександр.
Тренер: Павло Іванчов
 
На 83 хв. Бобик Назар не реалізував пенальті (воротар)
Семен МИХАЙЛИК
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 750 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: