Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Бужора" завойовує нічию з "Минаєм" (ФОТО)
00:56
"Бужора" завойовує нічию з "Минаєм" (ФОТО)
У матчі 2-го туру чемпіонату області «Минай» не зумів здобути перемогу проти іршавської «Бужори».

Для команди з Ужгородщини виїзний поєдинок проти «Бужори» виявився не з легких. На початку матчу команди не надто сильно атакували. У минайців тривалий час не тримався м'яч внизу: футболісти «Бужори» щільно діяли у захисті. Опісля першої десятихвилинки напівмомент виник у воріт іршавської команди. Роберт Смокоровський навішував з лівого флангу — м'яч торкнувся поперечки і відлетів за межі поля.
 
Пізніше команди обмінялись ударами з–за меж штрафної, проте особливої загрози це принесло. У середині тайму «минайці» спробували відзначитись після виконання кутового, однак удар з восьми метрів кіпер потягнув. Згодом Василь Беца прострілював з правого краю — в дотик намагався переправити м'яч у ворота Сергій Машталір, але воротар знову на місці. Перша половина була блідою і команди відправились відновлювати сили, аби продемонструвати швидкості уже у таймі другому.
 
Зрештою, так і вийшло: у другій половині команди показали значно більше динаміки. При чому, неабиякої інтриги матчу додав гол «Бужори» на початку тайму. Капітан іршавської команди Мирослав Мудра виконував стандарт поблизу воріт «Минаю». Іменинник Юрій Погоріляк зіграв дещо по-волейбольному і у підсумку м'яч залетів у дев'ятку воріт — 1:0.
 
Опісля забитого м'яча «минайці» оживились і побігли відіграватись. Владислав Микуляк перевіряв кіпера за допомогою штрафного — вище. А от на 53 хв. гостям вдалося відновити паритет. Василь Беца на правому краї заробив пенальті. Вирок чітко реалізував Роберт Гегедош — 1:1.
 
Опісля були спроби відзначитись з дальніх дистанцій — ударами Роберта Гегедоша та Василя Пиняшка. У першому випадку м'яч полетів вище цілі, у другому — на висоті зіграв страж воріт «Бужори».
 
Ближче під завершення матчу на полі та поза ним почали відбуватися дивні речі. Гравці іршавської команди не втрачали нагоди полежати хвилину-другу на газоні, при чому, за першої можливості вимагали лікарську допомогу. Одного разу лікар навіть без будь-якого дозволу з боку рефері вибіг на поле, аби привести в порядок чергового «пораненого». Уявіть картину: на одній половині поля у самому розпалі триває атака, на іншій же — футболіст «Бужори» з лікарем вирішують свої справи. На трибунах теж було «весело»: окрім традиційного скандування епітетів на адресу рефері, деякі вболівальники (у стані алкогольного сп'яніння) так були розлючені діями суддівської бригади, зокрема лайнсмена, що робили спроби самотужки розправитися із представником феміди. Той, до слова, був змушений вибігати кілька разів на футбольне поле!
 
Заключні хвилини не принесли дивідендів команді з «Минаю». А моменти були! З найбільш реального — момент Владислава Образцова, який повинен був завершувати простріл з флангу, але не влучив по-м'ячу. У підсумку, «Бужора» вистояла і здобула сприятливий результат у рідних стінах.
 
Арбітр: Олександр Рошко
Асистенти: Руслан Проценко, Сергій Рущак
Делегат: Віктор Шварц
 
Стадіон «Юність» (Іршава) 500 глядачів
 
«Бужора» Іршава — «Минай» 1:1
 
Голи: Мирослав Мудра 47 — Роберт Гегедош 53
 
«Бужора»: Василь Русин, Дмитро Чубірка, Петро Попюрканич, Едуард Шкіря, Сергій Рубан (Назар Бобик 66), Ярослав Горзов (Іван Довгінко 85), Юрій Глеба, Володимир Томич, Юрій Кохан, Станіслав Кохан, Мирослав Мудра (Олександр Совтан 90)
На заміні: Михайло Бізіля, Володимир Завадка, Василь Данканич, Дмитро Марків
Тренер: Михайло Рацин
 
«Минай»: Юрій Погоріляк, Василь Беца, Владислав Образцов, Максим Минайленко (Владислав Микуляк 46), Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Олексій Шпак (Яромир Лобода 60), Євген Мирончук, Роберт Гегедош, Сергій Машталір (Василь Пиняшко 46), Едуард Дзьоба (Констянтин Багрій 81)
На заміні: Дмитро Бабенко, Микола Гібалюк
Тренер: Микола Гібалюк
 
Попередження: Юрій Кохан, Максим Минайленко, Ярослав Горзов, Мирослав Мудра, Євген Мирончук, Василь Пиняшко, Владислав Образцов, Ігор Вагін
Фото з матчу дивіться на офіційній сторінці ФК "Минай" в Фейсбуці
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ваня86  
0
Іршава молодці!!! як я і писав, то Минай на виїзді буде втрачати очки по заслугам! І це шо ви зараз плачите, шо Іршавці лежали, гол забили не чесно то це для Вашого читача для Вашого президента оби Вас не розогнав!!! Як ви ламали Поляну як ви гол забили нам??як пенальки не дали судді?? це ви шось не писали!!! Блатняки! Писати шо з Іршавов потіряли очки бо хтось лежав чи хтось випив то Ганьба!! Ви вели себе в 100 раз грубіше з Полянов і мали програвати.Кіть так і дальше буде грати то після першого круга розбіжетеся грати по селам! професіонали

الاسم *:
Email *:
كود *: