Головна » Усі публікації » в Україні » Словаччина - Україна. Анонс
09:42
Словаччина - Україна. Анонс
Відбірний матч ЧЄ-2016.

Словаччина - Україна. Анонс Важко сказати, чи дочекаємося ми колись такого відбірного циклу, від кінцівки якого не залежало б питання життя і смерті. Здавалося б, за нинішньої системи труднощів було уникнути простіше, ніж у всіх попередніх кампаніях разом взятих. Достатньо було банально не програти нинішньому суперникові у стартовому поєдинку в Києві й ситуація в групі змінилася б кардинально. Втім, тоді Михайло Фоменко не міг задіяти травмованих Євгена Коноплянки, Дениса Гармаша, Руслана Ротаня, Євгена Хачеріді та Анатолія Тимощука, груба помилка Ярослава Ракицького призвела до швидкого голу від Роберта Мака, а своїх нагод у другій половині зустрічі наші гравці не використали.

Холодний душ, котрий став крижаним після перемоги словаків у матчі другого туру над головними фаворитами групи – іспанцями. Ян Козак разом зі своїми підопічними сплутали всі передстартові розклади. Свій перший матч у поточному євровідборі наші сусіди програли лише минулої суботи, поступившись в Ов’єдо «Червоній фурії» Вісенте Дель Боске. Власне, нічия в сьогоднішньому матчі ґарантуватиме словакам вихід до фінальної частини чемпіонату Європи майже стовідсотково.
Для українців втрата очків у цій зустрічі не обернеться черговим раундом плей-оф лише у випадку, якщо вони зможуть стати найліпшою поміж усіх третьою командою. Наразі за втраченими очками синьо-жовті цей рейтинг очолюють. Але в тому й річ, що права на очкові втрати наша команда не має що в контексті боротьби за першу-другу позиції, що в суперечці за звання найкращої третьої команди відбору.
Категорія: в Україні | Переглядів: 1145 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: