Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Час Че
15:19
Час Че
Дубль Михайла Чедрика приніс чергові три очки виноградівському колективу.

Час Че Полянці готувались дати бій головному фавориту змагань і взяти реванш, про це свідчить важливий трансфер - буквально перед матчем Поляна дозаявила Едгарда Русина, який покинув Терново, що вже має мало шансів на плей-оф. Ужгородський новачок команди зайняв місце у центрі півзахисту.

Першими мали нагоду відзначитись господарі, коли Іван Русин пробив зі штрафного з 19 метрів та влучив у стійку. Саме зі стандартів йшла основна загроза від свалявців. На 23-ій хвилині Іван Русин знову виконував штрафний поціливши під поперечку та Колісник перевів м’яч за ворота.

Перед цим севлюшці створили перший гострий момент на завершенні якого Василинець вибігав з лівого краю на ворота та Кучінка вчасно вийшов з воріт і відбив удар суперника. На 27-ій хвилині гості повели у рахунку – Пуканич поборовся за м’яч у чужій штрафній і з правого флангу виконав простріл, який замкнув Чедрик – 0:1.

Севлюш значно більше контролював м’яч та у помірному темпі планував свої позицйіні атаки. Підопічні Кондрі робили ставку більше на стрімкі контрвипади. 

На 29-ій хвилині подачу зі штрафного ударом у падінні завершував Кундрик та воротар справився із цим. На 32-ій хвилині Глагола пробивав зі штрафного з 18 метрів, але вище цілі. Під завершення тайму Ковтун після скидки від партнера добряче приклався у ліву дев’ятку та Кучінка видав ефектний сейв.

Однак у другому таймі воротар полянців відзначився у негативному плані – на 58-ій хвилині віддав не зовсім точний пас у центр поля, який перехопив Ковтун і вивів на ворота Чедрика – 0:2.

Варто зазначити, що у перерві наставник Поляни зробив суттєві перестановки у захисті – Кундрик та Едгард Русин із центра поля перейшли у центр захисту, Власик почав грати справа, а Великий на фланзі півзахисту. 

Задля статистики можна відмітити, що у другому таймі кількість Русинів на полі у складі обох команд досягла чотирьох.
Після другого голу інтрига у матчі була вбита остаточно, команди вкрай рідко створювали моменти. У господарів можна хіба згадати навіс від Бобика та не точний удар Едгарда Русина головою. У севлюшців влучно пробивав Чонка, але в руки голкіперу. 


Удари
10 - 9

Удари у рамку
3 - 5

Кутові 
6 - 4

Фоли
10 – 9


ФК «Поляна» - ФК «Севлюш» 0:2

Голи: Чедрик, 27, 58.

Поляна: Павло Кучінка - Мирон Гулович, Михайло Власик, Іван Жаренко (Андрій Русин, 46), Валентин Великий (Сергій Бобик, 68) - Сергій Кундрик, Іван Русин, Едгард Русин, Артур Пукіш (Віталій Хайнас, 18), Олександр Глагола - Михайло Лозинець (Артур Шепа, 76).

Севлюш: Максим Колісник - Василь Куделко, Олег Допілка, Руслан Гогерчак, Олександр Логойда (Артур Дорі, 61) - Євген Русин (Михайло Керечан, 84), Адріан Пуканич (Юрій Чонка, 61), Василь Ковтун, Василь Василинець (Антон Береш, 76), Михайло Реплюк (Юрій Мешко, 76) - Михайло Чедрик.

Попередження: Великий, 12, Власик, 75 – Куделко, 57

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 320 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: