Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпіон стартує з перемоги
18:28
Чемпіон стартує з перемоги
Про те, як трійочка від оновленого «Севлюша» дозволила зрозуміти новачку «по чому вищоліговий хліб?», дізнавайтесь далі.

Чемпіон стартує з перемоги Родзинкою протистояння було те, що обидва наставники вже приводили свої минулі команди до чемпіонства Закарпаття: Ковач – пістрялівський «Метеор», а Гибалюк – «Минай». Та тут довелось розпочинати майже з чистого аркуша. І якщо минулорічний склад виноградівської суперкоманди зазнав суттєвих змін, особливо в захисній та півзахисній ланці, то фанам Мукачівщини раніше навіть уявити було важко, що можна об'єднувати в один колектив команди, населені пункти яких знаходяться на суттєвій відстані хоча б трохи якісних автошляхів. Схоже поєднання у «Вільхівцях», куди перемандрувала майже вся футбольна ужгородська Радванка, позбавляючи тамтешніх талантів можливості пробитись в основу. А тут паритет минулорічних бобовищанців та новодавидківців. Більш схожим був «джус» у районних змаганнях Іршавщини, де «Лоза» отримувала велике підкріплення із Великих Ком’ят, а іршавський «ШОР» мав за честь приймати регулярний аналогічний футбольний десант із Греблі. 

Перший тайм, як і весь матч пройшов за домінування гостей у володінні м’ячем, кількістю стандартів та коефіцієнтом корисної дії півзахисної ланки. Особливо активним був їх правий фланг. А от нападники обох колективів спочатку не вражали. І якщо господарі більше сиділи на «сухому пайку», то «севлюшці» відчували брак реалізації. Ковчар, Мешко, Лобода та Реплюк намагались розхитати найміцніші гвинтики захисної ланки. Іноді їм вдавалось добре прострілили або подати, давши шанс партнерам, а деколи – один одному. Спочатку Чедрик скористався подачею зправа й пробив над правим верхнім кутом. Далі Реплюк зробив те ж низом зовсім поруч із правою стійкою. Трохи згодом ще кращий шанс, коли Остафійчук подав зправа, а Мешко скинув на Віщака. Юрій пробив зовсім трохи правіше від воріт. На наступний простріл Олексія відгукнувся Чедрик, та зовсім трохи не дотягнувся, щоб додати в сітку зблизька. 

У господарів виходили непогані діагоналі, особливо зліва направо й трохи вперед на Лозинця. Після одного з таких досить довгих пасів на Вінтонюка все завершилося ударом Михайла, та суперники впорались. А от після наступного удару Чедрика був рикошет і тільки фарт господарів не дозволив змінитись рахунку, бо Підбереський не контролював лівий кут, поруч із яким просвистів м’яч. Лозинця виводили віч-на-віч і той намагався прокинути поліеританову кулю на хід, та Козар вийшов і в останній момент перехопив. 

На фініші тайму відбулись дві дуже гострі атаки «баш-на-баш». Спочатку гості небезпечно пробили, а далі Лозинець опинився на правому краї штрафного майданчика й бив у дальній правий кут. Козар показав кращий сейв і дозволив своїм піти на перерву в трохи кращому психологічному стані.    

У другому таймі гості дещо збільшили натиск. Реплюк пробив головою після подачі зправа трохи вище воріт. Чедрик із кутового влучив «сухим листом», та Підбереський був готовий. Та наступний аналогічний стандарт зліва від Чедрика знайшов голову Ільковича, який і відкрив рахунок – 1:0. 

Далі Остафійчук пробив зовсім трохи над правою дев’яткою, а Чедрик замкнув простріл із права точним ударом у кут, та Рущак підняв прапорець і взяття воріт не було зараховано. Потім Вінтонюк підключився в атаку й цілив у правий кут, та трохи повз рамку. Реплюк віддав управо на Чедрика, а Михайло відкинув на Лободу. Яромир влучив у лівий кут, та суперника врятувала поперечина. Чедрик пробив ефектно боком, та давидківці відбились.

Та далі фортуна відверто проігнорувала «білий колір», бо після наступного пострілу Чедрика м’яч рикошетом залетів у кут – 2:0.

Перед фінальним свистком Остафійчук віддав управо, а Петречко додав у сітку й вивів на табло остаточний рахунок – 3:0.


Арбітр – Назарій Дьордь
Асистенти – Сергій Рущак та Ігор Гарлач
Четвертий арбітр – Юрій Чучвач
Делегат ФФЗ – Василь Козик

29 серпня, Нове Давидково, стадіон «Ф. Медвідя», ясно, + 23 градуси

«Ф. Медвідя» Бобовище, Нове Давидвово – «Севлюш» Виноградів – 0:3

Голи: Ількович, 56, Чедрик, 89, Петречко, 90 + 2.

«Ф. Медвідя»: Віталій Підбереський, Едуард Варга, Михайло Калій, Дмитро Вінтонюк, Юрій Кохан, Василь Ковтун, Андрій Мерцин, Олександр Балаж, Віталій Хайнас, Едуард Ковтанюк, Михайло Лозинець.
Запасні: Владислав Чайка, Ярослав Гамашовський, Євген Качур, Вадим Ганчак, Анатолій Криса, Сергій Медвідь.
тренер – Іван Ковач.

«Севлюш»: Василь Козар, Олександр Ковчар, Назар Богаткін, Микола Ількович, Артур Дорі, Яромир Лобода, Юрій Віщак, Юрій Мешко, Михайло Чедрик, Олексій Остафійчук, Михайло Реплюк.
Запасні: Іван Марущинець, Роман Петречко, Михайло Чутора, Юрій Мірошніченко, Даніель Баник, Іван Чегіль, Богдан Боднарюк, Себастьян Феєр, Руслан Шуба.
тренер – Микола Гибалюк.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 581 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: