Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » Чемпіонат м. Берегове по міні-футболу набирає оберти (ФОТО)
17:06
Чемпіонат м. Берегове по міні-футболу набирає оберти (ФОТО)
У першості беруть участь 12 команд.

Чемпіонат м. Берегове по міні-футболу набирає оберти (ФОТО)
Після зіграних двох турів лідирують аж три команди, що набрали максимум – по шість очок. Це – В.Бийгань, “Гела” та Яноші. Замикають турнірну таблицю з нульовим балансом набраних очків - Буча, “Титан” і “Старопрамен”.
 
Характерною ознакою змагань є участь в матчах багатьох колишніх, майже професійних футболістів, є й такі, що виступають за клуби першої та вищої ліг чемпіонату області й тепер.
 
Так, за команду мікрорайона міста “Інтер” грає всіма знаний Іван Сливка, Серед його партнерів бачимо відомого тренера юнацьких команд району Ігора Муску, нинішніх гравців за імениті клуби краю Володимира Варваринця, Віталія Курільчика та інших. У складі ще одного фаворита - “Гели” з геологоекспедиції, бачимо воротаря однієї з команд четвертого ешелону першості Німеччини Валерія Галая, провідного форварда брегівської “Зірки” Миколу Міщенка тощо. Відрадно, що разом з молоддю на поле виходили й ветерани, котрі, як і колись, демонстрували філігранну техніку.
 
Забігаючи наперед відмітимо, що відмінно, майже без помилок, провів усі матчі другого туру арбітр Золтан Кота, який обслуговує також обласні та районну першості.
 
Після двох турів кидаються у вічі часом хокейні результати: В.Бийгань – “Титан” – 15:1, Чепа – Буча -12:1, В.Бийгань – “Інтер” – 9:0, Яноші – “Титан” – 8:4, Бене – “Старопрамен” – 6:3, В.Бакта – Буча – 6:1 і т.д.
 
Центральним матчем другого туру стала зустріч між “Інтером” та “Гелею”. Вже на перших хвилинах реакцію кіпера випробовує сильним ударом Микола Міщенко з “Гелі”. Упродовж поєдинку неодноразово демонструє свою нев’янучу майстерність Валерій Галай, котрий рятує команду від вірних голів. Це додавало упевненості партнерам. Стараннями юного Василя Чегіля на гол Сливки відповіли двома забитими м’ячами. А крапку над “і” поставив Дмитро Космеда – в підсумку 3:1 на користь “Гели”.
 
Видовищним і багатим на реалізовані моменти видався поєдинок між В.Бактою та Бучею. Тут виділявся всюдисущий Сергій Селянчин – і сам забив два гола, уміло асистував партнерам і при цьому встигав відпрацьовувати в захисті.
 
Ще одна характерна риса чемпіонату Берегова – участь в ньому команд з сіл району та сусідніх регіонів, зокрема ужгородського Чомонина, який сьогодні, в суботу, обіграв Бучу – 6:1.
 
Попереду - ще дев’ять турів. Отож, про підсумки говорити рано. А поки у фаворитах - названі серед лідерів три команди.
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Автоматический альтернативный текст отсутствует.
Автоматический альтернативный текст отсутствует.
На данном изображении может находиться: люди занимаются спортом, текст и на улице
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 584 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: