Головна » Усі публікації » в Україні » "Карпати" Мукачево та "Ужгород" завойовують срібло та бронзу чемпіонату України серед ветеранів 50+
16:21
"Карпати" Мукачево та "Ужгород" завойовують срібло та бронзу чемпіонату України серед ветеранів 50+
Цими вихідними на Закарпатті відбулися фінальні поєдинки чемпіонату України з футболу серед ветеранських команд 50+.

1 жовтня в Мукачеві на стадіонах СОК ДЮСШ та «Авангард» відбулися півфінальні поєдинки Чемпіонату України з футболу серед ветеранських команд. 

ФК «Ужгород» зійшовся з сильним суперником – ветеранами ФК «Аміко» Андрушівка (Житомирська обл.). Основний час гри не виявив сильнішого й завершився з рахунком – 0:0. А от в серії пробиття післяматчевих пенальті Фортуна була на боці гостей з Житомирщини – 4:2 з таким результатом завершилася серія післяматчевих одинадцятиметрових ударів.
 
Інша закарпатська команда – «Карпати» (Мукачево) змогла здолати чернівецьку «Буковину» - 3:1.
 
У матчі за 3-те місце «Ужгород» зійшовся з чернівецькою «Буковиною». Наші футболісти зуміли здолати буковинців з рахунком 2:1 й стали бронзовими призерами чемпіонату. 
 
За титул чемпіонів боролися мукачівські «Карпати» та ФК «Аміко» (Андрушівка, Житомирська область). Андрушівці зуміли переграти господарів – 1:0 і стали переможцями чемпіонату. Переможний гол записав на свій рахунок Вадим Корнійчук. 

- Завдання, яке перед нами ставили було виконано. Трохи не вистачало везіння, адже в першому таймі було три гольові моменти. Проте в другому таймі вдалося все ж забити переможний м’яч, – прокоментував вирішальну гру капітан ФК "Аміко" Ігор Вознюк.


Категорія: в Україні | Переглядів: 1420 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: