Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпіонат Закарпаття: анонс 15 туру вищої ліги
11:31
Чемпіонат Закарпаття: анонс 15 туру вищої ліги
Матчі відбудуться у неділю, 29 вересня о 15.00 дорослі та о 13.30 юнаки.

Матчі відбудуться у неділю, 29 вересня, о 15.00 дорослі та о 13.30 юнаки.

"Севлюш” (Виноградів) – "Ф. Медвідя” (Нове Давидково). Це протистояння є центральним цього тижня, адже обидві команди намагаються боротись за найвищі місця у турнірній таблиці. Тепер земляки Ференца Медвідя матимуть черговий шанс піднятись на третю сходинку. Однак для цього необхідна осічка команди з Ужгородщини. У разі перемоги гостей "Севлюш” має можливість наблизитись до лідируючого пелотону.

"Середнє” – "Боржава” (Довге). Ще одне цікаве протистояння дарує закарпатським уболівальникам 15 тур. "Середнє” зараз в обласній першості, немов справжня машина, яка на своєму шляху не бачить перешкод. Зараз команді з Ужгородщини протистоятиме не менш досвідчений колектив з Іршавщини. Та для останніх попередні дві гри склались невдало: спочатку з розгромом поступились "Поляні” з рахунком 8:0, а вдома програли виноградівському "Севлюшу” з меншою різницею – 0:2. Тому футбольні фахівці, враховуючи останні показники обох команд, ставлять фаворитом цієї зустрічі саме середнянців.

"Поляна” – "Петрово”. Полянці ,як і весь склад лідерів обасного чемпіонату ,крок за кроком йде до медального фінального кінця. Однак до фінальної партії залишилось ще чотири тури. І позиції серед лідерів можуть змінитись. Господарі це чудово розуміють, і тому кожна перемога для них на вагу золота. Щодо гостей, то останню гру вони зіграли ще два тижні тому, де здобули звитягу над іршавською "Бужорою” – 0:3. Та перерва у двотижневий часовий відрізок може зіграти злий жарт для команди з Берегівщини.

"Оболонь” (Хуст) - "Метеор” (Пістрялово). Своєрідна битва Давида з Голіафом. Саме такою уявляють гру закарпатські убоівальники. А чому би й ні? В останніх трьох турах хустяни здобули лише один заліковий пункт, тоді як на рахунку пістрялівців дві перемоги з десятьма забитими м’ячами. Однак пістрялівці й не забувають про поразку від "Середнього”. Тому до кожного матчу гості готуватимуться, як до вирішальної битви.

Андрій Слохіняк

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 823 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: