Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чемпіонською грою «Ужгород» натякає на чемпіонство (ФОТО)
15:22
Чемпіонською грою «Ужгород» натякає на чемпіонство (ФОТО)
У 18 турі Вищої ліги Закарпаття з футболу «Ужгород» вдома приймав «Середнє».

Чемпіонською грою «Ужгород» натякає на чемпіонство (ФОТО) Із перших хвилин господарі кинули всі свої сили в атаку і почали створювати небезпечні моменти біля воріт Василя Мучички. На старті гри Іван Жаренко завдав ефектного удару через себе, та ужгородець поцілив у поперечину. Згодом все той же Жаренко змарнував вихід віч-на-віч з кіпером суперника.

А на 12 хвилині господарі все ж забили: Жаренко вигриз м’яч і віддав на Гегедоша, Роберт потужним ударом зробив рахунок 1:0. Пройшло чотири хвилини і кращий бомбардир чемпіонату до асисту додав забитий м’яч – 2:0.

На цьому «Ужгород» не зупинився і продовжував навалу на ворота Мучички. Під кінець першої половини гри зусиллями Бандуровича, Реплюка та Оржеховського господарів могли забити втретє, але то кіпер середнянців, то неточність цього тріо ужгородців вплинули на те, що на перерву команди пішли за рахунку 2:0.

На старті другого тайму підопічні Іваниці відзначилися втретє, а на 52 хвилині і зовсім довели рахунок до непристойного – 4:0. Відзначилися Жаренко та Бандурович. Гості по-справжньому гольовий момент створили аж на 67 хвилині, та вихід один на один Михайла Дудаша з Мирославом Лютнянським завершився перемогою останнього. Опісля чудову нагоду відзначитися мав Слюсар, та Валентин пробив повз.

Кінцівка гри була багата на небезпечні моменти. Реальний шанс відзначитися мав Бандурович, але після удару Івана круглий пройшовся по лінії воріт і у сітку не ввійшов. На цьому фарт для «Середнього» не закінчився: підопічні Іваниці забили ще двічі, та, на щастя для гостей, лайнсмен зафіксував офсайд.

«Ужгород» закріплюється на верхівці турнірної таблиці і впевнено йде до перемоги в турнірі.


Арбітр – Олександр Жолобович
Асистенти – Веніамін Авдеєв, Олександр Січ
Делегат матчу – Віталій Демяненко

м. Ужгород, стадіон «Автомобіліст»
Кількість глядачів: 300

ФК «Ужгород» – ФК «Середнє» 4:0

Голи: Гегедош 12, Жаренко 16, 47, Бандурович 51.

Ужгород: Мирослав Лютнянський (Михайло Костюк, 72), Віктор Чумак, Василь Куделко, Василь Горський, Павло Оржеховський, Іван Бандурович, Михайло Реплюк (Валентин Слюсар, 79), Роберт Гегедош (Сергій Лендєл, 70), Микола Гібалюк, Василь Пиняшко (Мирослав Бундаш, 65), Іван Жаренко (Іван Скунзяк, 60).
Запасні: Сергій Кундрик.
Тренер – Михайло Іваниця.

Середнє: Василь Мучичка, Василь Беца (Стефан Федак, 65), Ігор Тимкович, Мирон Гулович, Едуард Стецо, Михайло Стегура, Михайло Дудаш, Андрій Лазар (Володимир Лисаченко, 16), Крістіан Сегедій, Владислав Лебідь, Володимир Дуран.
Запасні: Євген Мучичка, Сергій Цигак, Антон Предчук, Віктор Сіка, Тарас Задорожний.
Тренер – Микола Фанта.
Олег Микита
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1404 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: