Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Чергова товариська нічия "Говерли" (ФОТО)
15:39
Чергова товариська нічия "Говерли" (ФОТО)
На центральному полі стадіону «Авангард» відбулась товариська зустріч між місцевою «Говерлою» та сусідами із Ніредьгази.

Як і анонсувалось, 19 липня на центральному полі стадіону «Авангард» відбулась товариська зустріч між місцевою «Говерлою» та сусідами із Ніредьгази.

Перед початком поєдинку пролунали гімни країн, мабуть востаннє їх тут було чути на першому матчі збірної України з Угорщиною 23 роки тому. Вболівальники, які засумували за футболом після завершення чемпіонату світу, зручно розмістилися у тіні, тому що сонце пекло добряче.

У першій ж атаці гості мали чудову нагоду відкрити рахунок та дуже небезпечний простріл з правого флангу не вдалося замкнути нікому. В подальшому гра перемістилась в центр поля і воротарі були подовгу виключені з гри. Та одного разу Надь заскучавши у своїй штрафній вирішив вибігти на перехват після контратаки угорців, але побачивши, що першим буде на м’ячі Лазар Бенце почав бігти назад, Лазар бив у пусті ворота метрів з 35 але м’яч пролетів біля стійки мимо воріт.

Другий тайм пройшов за тим же сценарієм, лише процент володіння м’ячем трішки збільшився на користь Говерли. Знаковою подією був вихід у складі Спартакуса на другий тайм місцевого футболіста Володимира Овсієнка, який з перемінним успіхом виступав у складі ОСК «Закарпаття» (1994-96, 2001-04, 2005). Також відіграв сезон у ФК "Середнє", з яким виграв Суперкубок Закрпаття 2012.

Новачки клубу бразильці центральний захисник Ліма та центральний півзахисник Тіагу відіграли надійно, та від хавбека очікується більш ефективна гра. Добре ввійшов зі старту правий захисник Ілля Глушицький, який борознив свою бровку весь матч. Місцеві новобранці Говерли Реплюк та Гегедош з’явились на полі лише на останні 15 хвилин поєдинку.

Господарі поля відіграли беззубо в атаці, дивлячись на те, що на звітний матч вони підходили в статусі фаворита. Грозний має докласти багато зусиль, щоб молодий різношерстий ужгородський колектив почав радувати грою та результатом місцевих любителів футболу.

Новачки, які перебувають на оглядинах у "Говерлі":

Ігор Кошман (1995 р.н) – півзахисник, вихованець сімферопольської Таврії.
Ілля Глушицький (1993 р.н.) – правий захисник, вихованець донецького Шахтаря, минулого літа їздив на збори з основою.
Семен Даценко (1994 р.н.) – центральний захисник, вихованець Олександрії, останні 2 сезони провів в Таврії.
Сергій Ателькін (1992 р.г.) – півзахисник (у звітній грі вийшов на місце крайнього захисника), вихованець донецького Металургу. Впродовж останніх 6 сезонів виступав за юніорів і дубль.
Леван Арвеладзе (1993 р.н.) – півзахисник, вихованець Дніпра ю-21 (2009-2011), остання команда - кривбас ю-21 (2011-2013).
В'ячеслав Панфілов (1993 р.н.) – нападник, вихованець Динамо, в клубі з 2003 року.
Євген Пічкур (1979 р.н.) – крайній захисник, ветеран українського футболу (Олімпія ФК АЕС, Атлант (Кривий Ріг), Горняк (Кривий Ріг), Олександрія, Кримтеплиця, Десна, Волинь, Ворскла, Олекснадрія, Геліос).

ФОТОРЕПОРТАЖ Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте або натисність ТУТ.
Тарас Галушка

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 795 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: