Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Чергове гольове шоу на Іршавщині
21:12
Чергове гольове шоу на Іршавщині
Про те, як зарічанці феєрично зіграли початок та середину другого тайму свого заключного матчу, дізнавайтесь далі.

Чергове гольове шоу на Іршавщині

Господарям, щоб претендувати на бронзовий комплект нагород у останньому турі потрібно було перемагати й надіятись на земляків із Довгого, та надії були марні. Утім, поразка «Боржави» й звитяга «Заріччя» міцно бронювали за підопічними Цимбала не тільки місце в провідному квартеті Західної зони, а й статус абсолютно кращої першолігової команди Іршавського району останніх років. Попервах гра давалась нелегко, та далі дуже активно почали підключатись в наступальні дії Булеза та Василь і Віктор Зани. Частенько використовувались діагоналі. На п’ятій хвилині гості обрізались метрах у двадцяти від воріт і Василь Зан підібрав, пройшов кілька кроків уперед і сильно пробив, та на щастя для Цветкова спрямував над поперечиною. Кілька спроб вийти на ударну позицію було й у Віктора Зана, та Гартман і Поковба самовіддано відтерміновували загрозу.

 

На п’ятнадцятій хвилині Курилишин промчав уперед лівим флангом і подав на ділянку перед воротарським майданчиком на Шерегія, та Василь на ближній стійці не дістав. Винесли м’яч недалеко й його тезка Зан другим темпом дуже небезпечно пробив із ходу, та все ж повз ліву стійку. Через дві хвилини атака у відповідь правим флангом зі зміщенням до центру. На її завершенні Антал віддав уперед і трохи лівіше на Волонтира. Павло дуже підступно цілив у дальній кут, та все ж м’яч оминув браму зліва. Після цього травмувався основний голкіпер гостей, тому Матьовці довелось його замінити. Дуже небезпечні були флангові подачі від Курилишина, Булези та Шерегія. Десь за наслідками таких верхових передач та масованого пресингу й зуміли відкрити рахунок. На завершенні масованої атаки з використанням обох флангів Булеза отримав м’яч на лівому фланзі й перевів на протилежний край штрафного майданчика на Курилишина. Андрій із допомогою дриблінгу звільнився від опонента й виконав удар-простріл на протилежну стійку. Могло залетіти або й Цимбал додавав із метра в правий кут, та Безпалько парирував. Микола міг ще раз додати, та скинув назад під удар Булезі. Юрій метрів із десяти додав м’яч у правий кут – 1:0.

 

Через вісім хвилин могли подвоїти рахунок, коли Шерегій вкинув аут із лівого флангу назад на Цимбала. Микола коротко вперед і правіше передав на Булезу. Юрій ще правіше – на Зана. Василь перевів на дальню ліву стійку на Курилишина. Андрій пробив повз Безпалька, який вибігав на нього, та майже на лінії воріт Олександра підстрахував партнер і виніс подалі. Ще через п’ять хвилин Цимбал віддав назад на Ігнатишина й Арбузов прискорився, щоб перехопити, та Василь вибіг далеко з воріт і виніс м’яч уперед. За мить уже Булеза якісним пасом вивів Курилишина на ворота, та Безпальнко вибіг і врятував.

 

На тридцять восьмій хвилині Булеза отримав чергову діагональну передачу на правому краї чужого штрфного майданчика й фінтами зумів залишити Стойку поза грою. Івану нічого не залишалось як порушити правила. Шерегій із цього штрафного обвідним ударом влучив у дальній кут. Безпалько зумів парирувати дуже складний м’яч на кутовий. Наступний удар Курилишина з права самовіддано заблокував Стойка. Крім Івана величезну кількість захисної чорнової роботи виконував досвідчений Гартман. На 42-й хвилині Віктор Зан пробив із далеку поруч із правою стійкою.

 

На старті другого тайму, на сорок шостій хвилині Зан кинув із-за бокової з правого флангу на Караслая. Сергій головою знову повернув на Олександра. Зан середнім пасом уперед і трохи лівіше знайшов Курилишина. Андрій схожою передачею вивів на дуже хорошу позицію, метрів із десяти, Шерегія. Василь пробив із ходу дуже сильно, та все ж вище цілі. Через три хвилини Курилишин дальнім пасом із лівого флангу перевів на протилежну стійку на Зана. Василь на замаху розібрався з захисником і коротко відкинув під удар Булезі. Юрій цілив у дальній вільний кут, та дивом не залетіло. Одразу атака у відповідь, до слова найкраща їхня в таймі, коли Волонтир та Кірик вибігали на одного захисника та воротаря. Павло навісив із права на Дмитра, та той не зміг пробити з хорошої позиції. Арбузов підключився також і все ж зумів пробити другим темпом, та не влучив.

 

Трохи згодом Віктор Зан відібрав м’яч біля центрального кола, зіграв у стіночку з Василем Заном й далі віддав лівіше на Булезу. Юрій п’ятою ефектно коротко віддав на хід Курилишину. Андрій увірвався в карну зону й пробив під дальню стійку без шансів на відбиття – 2:0. Ще пізніше Булеза відібрав м’яч від центрального захисника метрах у двадцяти від чужих воріт, вийшов на воротаря і парашутиком спрямував круглого під ліву стійку – 3:0.

 

Далі ті ж дійові особи зробили четвертий. Курилишин отрмав м’яч по центру й змістився до правого флангу. Далі Андрій чудово віддав на ближній край штрафного майданчика на Булезу. Юрій прострілив лівіше, на ділянку перед воротарським майданчиком, де Зан прийняв і другим дотиком додав у правий кут, поруч із руками Безпалька, який кидався в тому напрямку – 4:0.

 

Через дві хвилини Караслай віддав по центру на Курилишина. Андрій передав уперед на Булезу. Юрій коротко залишив Шерегію. Василь прискорився вперед і дав на Булезу. Юрій зіграв у стіночку з Андрієм і з вбивчої позиції метрів із семи з ходу спрямував м’яч поруч із лівою стійкою. Ще через три хвилини Віктор Зан віддав на правий фланг на Василя й той прострілив на лінію воротарського майданчика на Булезу. Юрій пробив і м’яч дуже підступно зрикошетив, та на щастя для Безпалька влучив у стійку.

 

На шістдесят сьомій хвилині Булеза метрів із двадцяти пробив у дециметрах над лівою дев’яткою. Та трохи згодом Юрій черговим асистом покращив настрій власним фанам, коли отримав по центру й коротко віддав на Зана, а Віктор у стилі Циганкова розправився із захисниками й воротарем і з метра підштовхнув м’яч за лінію – 5:0.


За мить Курилишин дальнім пасом по правому флангу віддав на ще одного Зана. Олександр не менш ефектно увірвався в карну зону, немов на санках обійшовши опонента, й переправив круглого в дальній нижній кут – 6:0. До завершення господарі на один удар Кірика відповіли двома пострілами від Булези та Віктора Зана, та рахунок не змінився.

 

 

Арбітр – Михайло Митровський

Асистенти – Ян Рогач та Роман Сенишин

Делегат ФФЗ – Іван Кампов

 

с. Заріччя, стадіон «Колос», ясно, + 12 градусів, 237 глядачів

 

«Заріччя» – «Невицький Замок ОК ДЮСШ Україна» Невицьке – 6-0

 

Голи: Булеза, 22, 57, Андрій Курилишин, 51, Віктор Зан, 61, 73, Олександр Зан, 74.

 

«Заріччя»: Василь Ігнатишин, Микола Цимбал, Михайло Бізіля, Олександр Совтан (Іван Борис, 62), Олександр Зан, Сергій Караслай, Василь Шерегій, Юрій Булеза, Василь Зан, Віктор Зан, Андрій Курилишин.

Запасні: Василь Фельцан, Юрій Марко, Юрій Сокач.

тренер – Микола Цимбал.

 

«Невицький Замок ОК ДЮСШ Україна»: Юрій Цветков (Олександр Безпалько, 19), Юлій Антал (Максим Гіді, 46), Станіслав Костик, Михайло Янцо, Олександр Поковба (Марк Гецко, 29), Дмитро Кірик, Іван Стойка, Олександр Курта (Станіслав Глухан, 45), Мілан Гартман, Сергій Арбузов, Павло Волонтир.

Запасні: Олег Попович, Іван Зизич.

тренер – Іван Матьовка.

Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»

Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 801 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Євген  
0
Так 6:0 і 1:0 після першого тайму. Технічна помилка в шапці репортажа, але по текст мабуть читав і що там? відео переглядав. І що там?

1 Кітор  
0
Рахунок жеж 6:0, а не 3:1.

الاسم *:
Email *:
كود *: