Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Чергове іршавське дербі завершилось насухо
21:44
Чергове іршавське дербі завершилось насухо
Про найконкурентніший двобій 16-го туру в Східній зоні ДЮФЛ Закарпаття дізнавайтесь далі.

Чергове іршавське дербі завершилось насухо
Команди підійшли до даного поєдинку в різному гуморі. Колоскові після трьох перемог поспіль прагнули продовжити позитивну серію, а їх опоненти після втрати очок в останньому турі хотіли реабілітуватись. Двобій хоча й пройшов на зустрічних курсах, та все ж із певним акцентом від обох колективів на захист своїх воріт. На 17-й хвилині Титинець отримав середній пас із правого флангу на вихід на воротаря, та Чебурашкін самовіддано кинувся в ноги і в пожежному режимі виніс м’яч за бокову лінію.
 
Через три хвилини Іван опинився уже на правому краї штрафного майданчика й сильним ударом з ходу замкнув простріл зліва. Владислав не міг зреагувати на цей постріл, та на його щастя м’яч полетів трохи вище поперечини. Гості відповіли на 28-й хвилині якісною навісною передачею з правого флангу від Іллюхіна. Нитка вибіг із воріт і вибив на два метри перед собою. На його щастя ніхто не встиг на добивання й Олександр з другої спроби зміг заволоти м’ячем.
 
Другий тайм мало чим відрізнявся від першого. На 33-й хвилині Титинець замкнув простріл із правого краю влучним ударом, та Чебурашкін зреагував. Через дві хвилини Глеба якісно прострілив із лівого флангу й змусив Дикого в пожежному режимі виносити на кутовий.
 
На 39-й хвилині на завершенні атаки правим флангом зі зміщенням до центру Бабич головою скинув на Добру, а Іван середнім пасом вивів Глебу на воротаря. Та Нитка зреагував на влучний удар Тараса. Через шість хвилин наступ лівим краєм зі зміщенням до центру Горзов завершив ударом зблизька повз ворота.
 
На 56-й хвилині Хила дальнім пасом зі штрафного зі своєї половини поля віддав у карну зону суперників на Глебу, який міг завершувати все ударом із близької відстані, та Тараса на якусь мить випередив Нитка, ліквідував небезпеку й зберіг для своєї команди один заліковий бал.
 
Нульова нічия на сто відсотків не задовольнила жодну з команд, та клуби зможуть довести все до переможного завершення все уже в наступному турі.
 
 
8 квітня, село Ільниця, стадіон «Металіст», +9 градусів, хмарно з проясненнями, 40 глядачів
 
ДЮСШ «Колос» U 15 Іршавський район –ДЮСШ «Іршава» U 15 – 0:0
 
«Колос»: Олександр Нитка, Василь Білей, Михайло Білей, Михайло Дикий, Михайло Ференці, Василь Лапко, Юрій Білишун, Іван Титинець, Михайло Рудош, Даніель Воскресенський, Василь Куртинець.
Запасні: Василь Яник, Петро Горзов, Ігор Лижечко.
 
«Іршава»: Владислав Чебурашкін, Іван Хила, Роман Білогорка, Іван Добра, Максим Бабич, Іван Кормош, Іван Семак, Іван Іллюхін, Петро Зейкан, Тарас Глеба, Іван Туріна.
Запасні: Василь Булеза, Іван Глушко.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 774 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: